Megint nagyot ment a Jakab Péter - Kövér László üléstermi tandem +videó - Városi Kurír

Sorting by

×

Megint nagyot ment a Jakab Péter – Kövér László üléstermi tandem +videó

A házelnök, az utca nyelvén szólva, napról napra “megmárászkodik”  az ellenzéki képviselőkkel. Fő ellenfelei Tordai Bence Párbeszéd, és Jakab Péter Jobbik elnök miniszterelnökjelölt-jelölt. Ezen a hétkezdeten az utóbbival csapott össze Kövér László.

Hirdetés

“Magyarország luxuskülügyminisztere, tudják, a jachtozós”

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltsége volt a napirend előtti felszólalások fő témája, mígnem az összeszokott Jakab-Kövér páros ellopta a show-t.

– Magyarország luxuskülügyminisztere, tudják, a jachtozós, azt mondta a minap, hogy Magyarország kezelte a legjobban a járványt. Önök ezt most komolyan gondolják? – kezdte felszólalását A Jobbik frakcióvezetője. – Tényleg sikernek gondolják, hogy meghalt 30 ezer magyar? Hogy közel félmillió honfitársunknak nincs már munkája? Siker az, hogy Önök egy válság közepén egymásnak ugrasztották a magyarokat? Hogy az állami vagyont sikerül átpakolni a fideszes alapítványokba? Vagy hogy a gyerekeinket is eladósították Oroszországnak meg Kínának? Képviselőtársak, ez lenne a siker? Vagy az, hogy kihúzták a válságot egészen úgy, hogy egy forint érdemi támogatást nem adtak a magyar melósoknak? Ez lenne a siker? Ez? Jut eszembe, mi a helyzet a rabszolga-törvénnyel, ficsúrok?

– lovalta bele magát Jakab. Kövér László vércseként csapott le a ficsúrozásra, és figyelmeztette a jobbikos politikust:

– Képviselő úr, mérsékelje magát, legyen szíves! Ne sértegesse a képviselőtársait, mert el fogom venni öntől a szót. Ez az utolsó alkalom, hogy figyelmeztetem

– mondta a házelnök.

Jakab Péter visszavág

– Ugye önről is lehet ez a véleményem? – kérdezett vissza rögtön Jakab. Kövér ezt nem tűrhette, rögvest kikapcsolta a képviselő mikrofonját. Jakab nem ült le, mikrofon nélkül is felháborodottan mondta a magáét Kövérnek. Kövér erre további szankciókat helyezett kilátásba:

– Ennek is meglesz a következménye, nem csak a mai ülésen, hanem még továbbmenően is. Bizony, bizony képviselő úr!

– szólt Kövér, majd a KDNP-s Vejkey Imre képviselőnek adta meg a szót. Írta meg a Bikk.

(Főépünk Illusztráció, nem a mai ülésnapon készült)

Kapcsolódó

jakab

 

 

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.