Sorting by

×

Nagyot ment ma reggel a Nézőpont Intézet a kormánymédiában, a főnök a Vasárnapi Újságban, a beosztott az M1-en ment neki az ellenzéknek

Miközben a kormánypárti  Nézőpont Intézet  igazgatója Mráz Ágoston Sámuel, a közrádió Vasárnapi újság című műsorában ekézte az ellenzéket, beosztottja az M1-en kísérelte meg megfúrni azt, hogy  ellenzéki népszavazást is, akárcsak a kormányét, a választásokkal egy időben tarthassák meg.  

Így akarják ellehetetleníteni az ellenzék népszavazását

A választásokon vonatkozó jogorvoslati határidők miatt április 3-án nem lehetséges megtartani a baloldal által a Fudan Egyetem és az álláskeresési járadék ügyében kezdeményezett népszavazást – mondta a Nézőpont Intézet elemzője vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán. Erdélyi Rezső Krisztián hozzátette: e két ügyben már nem lehet az országgyűlési választásokkal egyidőben népszavazást tartani, arról az időpontról már “lecsúszott” a baloldal.

Karácsony ekézés, de miért is?

Elmondta: amióta Karácsony Gergely részéről a népszavazási kezdeményezés felvetődött, az ellenzék azon van, hogy minél hamarabb megszerezze az aláírásokat. Ugyanakkor Karácsony Gergely több alkalommal is ellentmondásba keveredett az aláírásgyűjtés határidejével kapcsolatban, legutóbb az ATV-ben zavarodott bele állításaiba – jegyezte meg. Erdélyi Rezső Krisztián felhívta a figyelmet arra, hogy az aláírásgyűjtéssel párhuzamosan “elindult” az állami szervek, illetve a kormányzat folyamatos hibáztatása.
Véleménye szerint ebből az látszik, az ellenzék elkönyvelte, hogy április 3-án nem tud népszavazást tartani és a hibáztatásokkal csak megtévesztik választóikat.

ellenzék

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.