Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser szokásos reggeli parancskihirdetése…

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát Müllerestől, Schmidt Máriástól, választási cirkuszostól stb….

Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser a Császári Nemzeti Televízió szokásos reggeli parancskihirdető műsorában bejelentette, hogy miután a Covid76 tizenhetedik hulláma elérte a Magyar Császárság területét, az átnevelő táborokban és a grófi birtokokon dolgozó öt és félmillió liberális, roma, zsidó és LMBTQ egyedek déli 12 óráig átvehetik parancsnokaiktól és gazdáiktól az e-maszkokat, amelyeket munkavégzés közben kötelező viselniük és sértetlenül bedobniuk sötétedéskor a barakkok elé elhelyezett ládákba. A főfelcser felhívta a figyelmet arra is, hogy nemzeti nyunyókát kizárólag csak a munkavezetők, az intézők, a büntetőosztagok vezetői és a főállású besúgók birtokolhatnak.

Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser szokásos reggeli parancskihirdetése...

Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók

Módosíthatják a választási törvényt, az alábbiak szerint

  • 1. Szavazni csak helyi tömegközlekedési jegy (új vagy használt), vasúti- vagy Volán-jegy, a válvölgyi (Alcsút/Felcsút Király-és Ászcsút) kisvasútra, illetve a vidámparki ringlispire szóló, szigorúan bármikori keltezésű menetjegy, ennek hiányában a hiányt igazoló ellenőr kilyukasztott példányának felmutatásával, vagy csak úgy lehet, ha valaki éppen arra jár. A stadionbelépők érvényesek.
    Gönyűnél árad, máshol apád.
  • 2. A szavazócédulát nem kötelező kitölteni, a szavazat bemondásra is érvényes, két tanú előtt, akik közül az egyik, avagy az egyik felmenője trafik- vagy benzinkút tulajdonos, illetve igazoltam orrpoliplja van. Használt pelenka, és/vagy a Kósa Lajos bölcsességfogának felmutatása mentesít a tanúszerzési kötelezettség alól. Kastély és yacht birtoklása esetén a szavazat egyszerű bólintással, illetve biccentéssel, postai úton is megtehető, és egy az ezerhez arányban fogadtatik el.
  • 3. Amennyiben írásbeli szavazásra kerül sor, a szavazópolgár a megfelelő nyilvántartásba vétel/rabosítás (ujjlenyomat, szembőlkép, profilképek) után három példányban köteles kitölteni a leegyszerűsített szavazócédulát, amelyen egy “igen” és egy “de még mennyire, hogy!” szavazat közül szabadon választhat. A szavazócéduláról saját költéségre köteles tíz másolatot készíteni, azt, saját terhe mellett felmutatni. A szavazat a szavazónak hatóságilag bármikor terhére róható, a bíróság előtt valamennyi polgári peres- és büntetőügyben bizonyítéknak számít.
  • 4. A szavazatok számlálására, a visszaélések elkerülése végett a szavazás időpontja előtt 48 órával kerül sor.
  • 5 A szavazás végeredményét a Legfőbb Titokzokni kétszáz évre titkosítja. E határidő lejártáig a jelenlegi, úgynevezett Huj-Huj-Hajrá-kormány marad érvényben. Jelen törvény kihirdetése előtt hat hónappal megy túl minden határon.

(Szűcs Róbert Gábor)

Kapcsolódó

 

Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser szokásos reggeli parancskihirdetése...

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük