BanánköztársaságKiemelt hírek

Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser szokásos reggeli parancskihirdetése…

Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser szokásos reggeli parancskihirdetése...

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát Müllerestől, Schmidt Máriástól, választási cirkuszostól stb….

Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser a Császári Nemzeti Televízió szokásos reggeli parancskihirdető műsorában bejelentette, hogy miután a Covid76 tizenhetedik hulláma elérte a Magyar Császárság területét, az átnevelő táborokban és a grófi birtokokon dolgozó öt és félmillió liberális, roma, zsidó és LMBTQ egyedek déli 12 óráig átvehetik parancsnokaiktól és gazdáiktól az e-maszkokat, amelyeket munkavégzés közben kötelező viselniük és sértetlenül bedobniuk sötétedéskor a barakkok elé elhelyezett ládákba. A főfelcser felhívta a figyelmet arra is, hogy nemzeti nyunyókát kizárólag csak a munkavezetők, az intézők, a büntetőosztagok vezetői és a főállású besúgók birtokolhatnak.

Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser szokásos reggeli parancskihirdetése...

Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók

Módosíthatják a választási törvényt, az alábbiak szerint

  • 1. Szavazni csak helyi tömegközlekedési jegy (új vagy használt), vasúti- vagy Volán-jegy, a válvölgyi (Alcsút/Felcsút Király-és Ászcsút) kisvasútra, illetve a vidámparki ringlispire szóló, szigorúan bármikori keltezésű menetjegy, ennek hiányában a hiányt igazoló ellenőr kilyukasztott példányának felmutatásával, vagy csak úgy lehet, ha valaki éppen arra jár. A stadionbelépők érvényesek.
    Gönyűnél árad, máshol apád.
  • 2. A szavazócédulát nem kötelező kitölteni, a szavazat bemondásra is érvényes, két tanú előtt, akik közül az egyik, avagy az egyik felmenője trafik- vagy benzinkút tulajdonos, illetve igazoltam orrpoliplja van. Használt pelenka, és/vagy a Kósa Lajos bölcsességfogának felmutatása mentesít a tanúszerzési kötelezettség alól. Kastély és yacht birtoklása esetén a szavazat egyszerű bólintással, illetve biccentéssel, postai úton is megtehető, és egy az ezerhez arányban fogadtatik el.
  • 3. Amennyiben írásbeli szavazásra kerül sor, a szavazópolgár a megfelelő nyilvántartásba vétel/rabosítás (ujjlenyomat, szembőlkép, profilképek) után három példányban köteles kitölteni a leegyszerűsített szavazócédulát, amelyen egy “igen” és egy “de még mennyire, hogy!” szavazat közül szabadon választhat. A szavazócéduláról saját költéségre köteles tíz másolatot készíteni, azt, saját terhe mellett felmutatni. A szavazat a szavazónak hatóságilag bármikor terhére róható, a bíróság előtt valamennyi polgári peres- és büntetőügyben bizonyítéknak számít.
  • 4. A szavazatok számlálására, a visszaélések elkerülése végett a szavazás időpontja előtt 48 órával kerül sor.
  • 5 A szavazás végeredményét a Legfőbb Titokzokni kétszáz évre titkosítja. E határidő lejártáig a jelenlegi, úgynevezett Huj-Huj-Hajrá-kormány marad érvényben. Jelen törvény kihirdetése előtt hat hónappal megy túl minden határon.

(Szűcs Róbert Gábor)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Nagyvenyini Müller Cecília Junior császári főfelcser szokásos reggeli parancskihirdetése...

About Author

Szólj hozzá!