Nálunk bujkál a Stop Soros kitalálója – Hogy köztörvényes bűnöző a szentem? Mit számít?

Nahát! Nálunk bujkál a Stop Soros kitalálója, szellemi atyja, a magyar nemzet barátja, Nikola Gruevszki! Ő, a Kedves Vezető nagyon kedves Macedón kollégája volt, amíg meg nem bukott.

Elég kispályás a csávó,

különben még azt sem tudta letolni a Macedón nép – no nemzet, no nemzethy fisz-fasz. Nép! – torkán, hogy jogosan kenik meg egy Mercédesszel.

Hajjakmeg’, ha nem politikai menedékjogot kért! Hajjakmeg! Tőlünk! Szerencsétlen egy emberke. Repülője sincs, jacht a fasorban sem, a gyerek nem tanult Svájcban, stadion nuku, ráadásul ez a migrács-dolog se jött össze neki. Ott nem uszultak a népek úgy, mint nálunk, pedig, ha valahol voltak menekültek, akkor az Macedónia volt. Nagy Sándor vérei mégsem nyalták be a süket a dumát. Nemtom, mi valahogy erősebb anyagot szívunk, biztos ezért.

Szóval a csókát a hálás macedón nép bevarrta (volna) vagy két évre,

mert lopni csúnya dolog kisemberként is, miniszterelnökként meg egyenesen alpári. Ezt így akarták megértetni vele, de a barátunk nem értette. Inkább elballagott Európa legbiztonságosabb országába.

Hoppá! Ezek meg mi lennénk, kéremalásan! Hogy mióta? Azóta, hogy elkészült az okoskerítésünk! Több nyelven is beszél, és annyira okos, hogy Mr20% és Rezsiszilárd szintemelő korrepetálásra jár hozzá.
Szóval van ez az okoskerítés, és azóta egy rohadt migrács se ki, se be! Ja! A múltkor haza akart menekülni egy. A szerencsétlen! Azt mondta, hogy inkább a bombák, mint a közismert magyar vendégszeretet, de elkaptuk. Mit válogat?

A főszabály az, aki biztonságos országból érkezik, nincs neki útlevele, úgy néz ki, mint egy migrács….de tényleg, az hogy néz ki?….az nem jöhet. Senki! Kivéve, ha nincs útlevele, biztonságos országból érkezik, és úgy néz ki, mint egy elítélt gazember. Az igen! Ha meg úgy hívják, hogy Nikola Gruevszki, az maga a főnyeremény. Ő jöhet.

Hja! Hogy köztörvényes bűnöző a szentem? Mit számít?

Ugye ott van a MOL vezérigazgató. Őt nemzetközileg körözik. Kint. Mert itt meg éli a kormányhű milliárdosok egyhangú, szürke életét. Szar ügy, mert így hogy lehet repülőzni? Szomorú történet ez különben is. Nem tud még meccsre sem járni a Kedves Vezetővel.

Ott van a baltás gyilkos. Őt elengedtük. Menjen, vigye jó hírünket. Mit ne mondjak, vitte!

Van ez a Farkas Flóri gyerek, tök jó, hogy a böriben sikerült neki elvégezni a 6. osztályt. Nagyon nehéz négy év volt, de megérte. Mára megszerezte a diplomáját is. Az Ecserin. Ő olyan 1,5 milliárdot ér. Meg vagy tíz évet, talpig vasban. Állítólag ő a parlamentben bujkál. Még nem kért politikai menedékjogot.

Meg a Kiss Szilárd! A Szilárd jó gyerek. Csak a fél orosz titkosszolgálatnak adott puszira magyar papírokat, meg néhány (száz) moszkvai kurvának is. Őt végre felmentettük. Nem kell itt hernyózni!

Azért vannak a jóbarátok.

Meg ott van, akire a legbüszkébbek vagyunk, az illiberális csodagyerek, alias, a nemzet veje. A kis kópé szűk két év alatt 13 milliárdot kalapált össze. Nem baj, majd mi kifizetjük. Még ő sem kért menedékjogot. Neki nem is kell. Neki alanyi jogon jár! Ja! Most olvasom, hogy a kolumbiai drogmaffia nálunk mosta tisztára a milliárdjait. Már ők is!

Azért jó, hogy ennyire biztonságos ország lettünk. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!??️??️

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük