Nálunk még a traktor is nemzeti és véleménye van, amit nem fél használni! - Jakab Péter esete a dózerral..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Nálunk még a traktor is nemzeti és véleménye van, amit nem fél használni! – Jakab Péter esete a dózerral…..

Odáig jutottunk, hogy cirka egy évvel a választás előtt eszünkbe jut, hogy lehet, hogy egy traktorvezető direkt akarta elütni az ellenzéki politikust. És elkezdünk filózni, hogy saját kútfőből tette-, vagy utasította valaki?  Teljes őrület, amit hagyunk magunkkal csinálni!

Hirdetés

Esetleírás

2021 Magyarországán a Jobbik elnöke Mészáros Lőrinc egyik érdekeltségénél forgatott volna videót, de nem várt jármű szakította meg gondolatait. Jakab sokatpróbált politikus, de láthatóan eszébe sem jutott, hogy a traktor elütheti.

Durvul a kampány, vagy béna a sofőr?

Jakab Péter elmondása szerint

Steinmetz Ádámmal közösen Mészáros Lőrinc egyik érdekeltségénél forgatott volna videót, amikor nem várt helyzetbe került: az építkezésen dolgozó traktor majdnem ráhajtott a stábra, így meg kellett szakítani a forgatást.

Jól láthatóan az ismerős tolatóhang ellenére maga a Jobbik elnöke sem számított rá, hogy a traktor nem fog megállni, ezért a telefonos videó tanúsága szerint némi összeszólalkozás is lett a dologból.

Az sajnos nem derült ki, hogy ez egy politikai alapú traktorozás volt-e, vagy csak dolgozni akart volna egy építőmunkás,

de az biztos, hogy nem teljesen szalonképes stílusban küldte el a munkás melegebb éghajlatra az ott lábatlankodó jobbikosokat.

Kapcsolódó

 

traktor

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.