Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 6., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Nehéz

Hiába figyelmeztették, elhanyagolta az egészségét és most erőteljesebben jelentkezhetnek a panaszai. Amennyiben hosszabb útra indul, nézesse meg a kocsiját, nehogy útközben mondja fel a szolgálatot. Valami oknál fogva feszültebb lehet a szokásosnál, ezért sokkal körültekintőbben közlekedjen és kerüljön minden alkalmat az összetűzésre. Szerencseszámai: 8,19,47,64,81.

Bika 04.21. – 05.20. – Bizakodó

Ugye, csak a kezdet volt nehéz, szokatlan? Ha már sínen van, Ön uralja a pályát. Szívósan, kitartóan munkálkodik a sikerért, azzal sem törődik, hogy pihenőnap van. Mire a többiek észbe kapnak, Ön már messze jár. Mérsékelheti az iramot, de megállni, ne álljon meg. Szerencseszámai: 16,19,28,37,66.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Reményteljes

Reggel úgy ébred, mintha kicserélték volna. Kezd visszatérni a már-már elveszettnek hitt életkedve, s feje csak úgy zsong a jobbnál jobb ötletektől. Szokásától eltérően helyesebben tenné, ha nem egyszerre akarná megvalósítani valamennyit, hanem csak egyet-kettőt. Vegye sorra őket és az életképteleneknek látszókat vesse el. Néha a kevesebb, több. Szerencseszámai: 22,39,43,49,70.

Rák 06.22. – 07.22. – Jelentős

A váratlan fordulat, amit tegnap megérzett, még várat magára. Az is lehet, hogy csak nem vette észre, milyen közel volt a szerencséje. Ön néha balgán elsétál az esélyei mellett, még akkor is, ha tudja, mernie kellene lépni egyet előre. Egészségi állapota eléggé megsínylette a rendszertelenségét. Fogja vissza magát! Ön tudja, hol hibázott. Behívhatják a munkahelyére egy sürgős feladat miatt, de megéri, mert külön pénzt kap érte. Szerencseszámai: 7,18,55,57,89.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük