Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 6., szombat

Nyilas 11.23 – 12.21. – Megtisztuló

Ne hagyja, hogy szalmaláng természete ma elővegye, s megfontolatlan döntést hozzon. Vonatkozhat ez éppúgy munkahelyi, mint érzelmi kérdésekre. Ahelyett, hogy sokat rágódna, inkább vigye tisztítóba a balon kabátját, rendezzen otthon nagymosást. S így “megtisztulva” vágjon neki az estének, keresse fel régen látott barátait, barátnőit. Csináljon velük közös programot. Szerencseszámai: 22,34,56,78,90.

Bak 12.22 – 01.20. – Hatékony

Sorsának alakulásában jelentős momentum, hogy bírja szuflával. Nincs az a megterhelés, fizikai, vagy szellemi próbatétel, amelynek ne tudna eleget tenni – köszönhetően jó testi állapotának. Ilyenkor döbben rá csak igazán, mennyire megérte odafigyelni. Minden, ami zenével kapcsolatos, sikert hoz. Akár műveli, akár hallgatja, feloldást jelent a muzsika. Szerencseszámai: 5,15,24,41,52.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Mozgalmas

Jókedvű és tettre kész. Ha az erősebbik nem képviselői közé tartozik, ellenállhatatlan vágyat érez, hogy rendet tegyen a megsárgult papírok, vagy a portól fuldokló könyvek között. Ha pedig a gyengébbik nem tagja, ma valahogy nem is érzi annyira taszító foglalatosságnak, hogy meg kell pucolnia a sáros, esőverte ablakokat. Jó hangulatú, dolgos szombat elé néz tehát, az este pedig koronája lehet a napnak, s ehhez még a televíziót sem kell bekapcsolnia. Szerencseszámai: 21,23,33,44,55.

Halak 02.21. – 03.20. – Csodáűlatos

Vajon mivel töltötte az éjszakát? Titokzatosan mosolyog…. Ez azt jelenti, hogy legalább Ön tudja, mi idézte elő azt a csodálatos változást a tegnapi naphoz képest. Talán titokzatos túlvilági lényekkel került kapcsolatba? Vagy nagyon is evilágiakkal? Testetlen szellemekkel, vagy egy földre szállt angyallal? Mindenesetre a családi béke érdekében ne feledje az angyalhajat leszedni… Szerencseszámai: 28,41,54,58,87.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük