Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2020. december 5., szombat

Nyilas 11.23 – 12.21. – Sportos

Nagyszerű alkotások véghezvitelére, vagy kiváló sportteljesítmények elérésére alkalmas a mai nap. Sportoló Nyilasok megdönthetik egyéni csúcsukat, – jelenleg csak virtuálisan-  ha pedig versenyen indulnak egy számítógépes haverral, nagy a valószínűsége, hogy megnyerik. De a nem sportolók is jól teszik, ha a nap egy részét testedzésre fordítják, ma nem érzik megeröltetőnek. A sportos külső segíthet a kiválasztott meghódításában, megtartásában is.

Bak 12.22 – 01.20. – Víg kedélyű

Hiába a lelkesedés, a lendület, ha alaposan mellényúl. A korrekcióra sok idő elmegy. Sikeresebb lesz, ha előveszi jó szervező, precíz énjét, s úgy lát munkához. Ha képes kibúvót találni, kerülje el munkahelyének még a környékét is. Sikert elkönyvelhet más foglalatosságok révén is. Gyerekeinek szervezett játék kielégíti minden szereplési vágyát.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Változékony

Ez a nap – ha még nem hallott volna róla – pihenőnap. Pihenjen hát és ne foglalkozzon semmi egyébbel. Hogy a porcicák, meg az ebéd, hogy a különmunka meg a rokonlátogatás ….. Pihenjen, hiszen ez a dolga!

Halak 02.21. – 03.20. – Fáradékony

Gyönge lábakon áll. Arcszíne sápadt, szeme enyhén karikás, mozdulatait nem lehetne határozottnak mondani. Hiába, az éjszakai élet még egy Halak üdeségét is kikezdi. Hát még az éjszakai lelki élet! De ezen most ne rágódjon, az csak tovább rontana az állapotán. Inkább fogadja meg, hogy többé nem készíti így ki magát, megmarad éltető eleménél – a víznél … legalábbis ezen a héten.

autópálya-matrica

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük