Hiszi? Nem hiszi? – Napi horoszkóp meglepetéssel! 2021. február 24., szerda

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Erős…

A horoszkóp mondja: semmi sem állhat az Oroszlán útjába ezen a napon! Megfontoltan, céltudatosan és hideg fejjel halad előre. De amíg a természet gondoskodott védtelen állatok fegyveréről, a ragadozó csak erejére, agyarára és karmaira számíthatott. Azért ez sem kevés. A harkályt például hiába óvja meg hosszú csőre attól, hogy beverje a fejét, ha arra repül egy sas és megeszi. Önre ilyen veszélyek nem leselkednek, csak időben vegye észre a közelgő elefántot. Jó vásár: nézzen körül a különböző lakás- és kocsi riasztok piacán!

Szűz 08.24. – 09.23. – Elégedett

A legutóbbi összejövetelen szert tett egy kapcsolatra, melynek ma komoly hasznát veheti. Ne szégyelljen segítséget kérni, manapság is nehezen működnek az ügyek protekció nélkül. Nem tudhatja, hogy legközelebb nem Ön lesz-e az illető segítségére. Partnere rendkívül jó diplomata, igyekszik egyengetni az útját. Meghálálhatná a segítségét valamilyen apró figyelmességgel, bár Ő szeretetből segít. Jó vásár: könyv.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Feledékeny….

Szokásától eltérően ma sorozatosan követ el mulasztásokat és ezt elsősorban feledékenységének köszönheti. Emiatt marad le egy fontos üzleti megbeszélésről, mely meglehetősen hasznos lett volna további munkája szempontjából. Ha nem akar teljes káoszt az életében, ne szégyelljen noteszt vinni magával mindenhová, különben komoly zűrzavarra számíthat. Néhány nap pihenés is segíthet a dolgon. Jó vásár: határidőnapló.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Szürke….

Egy kicsit már megszokta, hogy az emberek a tenyerükön hordozzák, elkényeztetik. Erre pedig semmi okuk sincsen, ezt Ön is jól tudja. Meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy a továbbiakban egyedül Önnek kell irányítania a sorsát, felelős a tetteiért, s számot kell adnia arról, amit tett, vagy elmulasztott. Jó vásár: önismereti tanfolyam.

Egy hozzászólás itt: “Hiszi? Nem hiszi? – Napi horoszkóp meglepetéssel! 2021. február 24., szerda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük