Hiszi? Nem hiszi? – Napi horoszkóp meglepetéssel! 2021. február 24., szerda

Nyilas 11.23 – 12.21. – Nyugalmas….

Kellemes, nyugodt mederben telik a nap. Ma nem érdemes nagyívű tervek kidolgozásába kezdeni. Élvezze a nyugalmat, fogja vissza kissé szereplési vágyát. Otthon, családja körében is kerülje a vitákat. Ma mindenkinek jó kedve van; az ilyen bensőséges hangulatú estéken végre őszintén kibeszélhetik magukat. Ez a nap nagyon alkalmas egy kis rendrakásra némi takarításra is. Jó vásár: tisztítószer.

Bak 12.22 – 01.20. – Javuló….

Horoszkópja szerint lehet, hogy komoly váltásra kényszerül. Már régebben is mutatkoztak jelek arra, hogy jó lenne arrébb tolni a bringát, de hűséges természete nem hagyja elmerülni ebben a témában. Most szinte észrevétlenül születik meg a döntés. Jó irányba! Partnerével az átmeneti viszály megoldódni látszik. Ez a kijelentés egyedül a január eleji Bakokra nem áll, sajnos…. Az elmúlt időszakban senki nem irigyelhette őket. Jó vásár: relaxáló fürdősó és gyertya.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Rossz….

Ne áltassa magát és főleg önmagának ne hazudjon! Joggal szégyelli magát. Ritkán szokott ennyire leereszteni, ráadásul most oka is van rá. Szedje össze magát! Nem azért, mert mások ezt várják Öntől, hanem azért, mert ez a “forma” önmaga számára is elviselhetetlen, nyomasztó és kibírhatatlan. Jó vásár: menjen e-moziba, vagy e-színházba, az kikapcsolja.

Halak 02.21. – 03.20. – Kiegyensúlyozott….

Ha egyedül Önön múlik, akkor a lelki csontkovácsok ma nem keresik meg a betevő falatot sem! Nem túlzottan sajnálja őket, lévén Ön sem sokat pusztít a földi javakból. Már többször megfigyelte, hogy amikor rendben mennek a dolgok, inkább mértéktartó. Ellenkező esetben – bizonyára kompenzálandó ezt, azt – sokkal többet eszik a kelleténél. Határozza el, hogy holnap is ma lesz…. Jó vásár, életmódmagazin.

Kapcsolódó

Daniel Asor

 

Asor rabbi

Egy hozzászólás itt: “Hiszi? Nem hiszi? – Napi horoszkóp meglepetéssel! 2021. február 24., szerda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük