Napi horoszkóp január 31-re - Csodás hírünk van több csillagjegyszülöttnek is! - Városi Kurír

Sorting by

×

Napi horoszkóp január 31-re – Csodás hírünk van több csillagjegyszülöttnek is!

Nyilas

A változások csak jönnek, igaz? Nem is lennél ember, ha nem éreznéd egy kissé fenyegetve magad miattuk, de a bolygók azt üzenik, hogy semmi ok az aggodalomra, mert otthon és a munkahelyen is minden a legnagyobb rendben lesz.

Hirdetés

…heti “mi lesz velem”…

Váratlan látogatók lephetik ma meg, kedves Nyilas, akikkel olyannyira jól sikerülhet a beszélgetés, hogy akár új, használható ötleteket, inspirációt is adhatnak pénzügyeit illetően. Ez lehet, hogy egy olyan technológiai fejlesztésben nyilvánul meg, amitól eddig ódzkodott, ám az elmondásuk alapján mégis belevág. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére. Legyen türelmes hallgatóközönség. Egy közeli ismerőse lehet, hogy problémákkal küzd, és az ön segítségére van szüksége. Fogja vissza magát kicsit. Nincs azzal semmi gond, ha ez ember időnként semmittevéssel tölti el a napját. Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

…szívügyekben pedig….

Amennyiben szingli, azon kaphatja magát, kedves Nyilas, hogy néha kissé túlságosan is igent mond egy-egy keringőre való felkérésre. Alkalmasint érdemes lenne a dolog élvezetessége ellenére felülvizsgálnia azt, hogy biztos ez-e a legjobb módja az igaz szerelem keresésének?

Bak

Mondhatni ez a legjobb része az évnek számodra és tenned kell valami megszokottól eltérőt. Tedd magasra a lécet, álmodj nagyot és add bele minden fizikai, szellemi és érzelmi erődet. Az univerzum is veled lesz.

…heti “mi lesz velem”…

Ma kifejezetten bonyodalmas, mondhatni nehéz helyzetben találhatja magát az Bak, mely abból fakadhat, hogy két út közül nem tudja majd, melyiket is válassza, annyira homályba vész tekintete elől az utak lehetséges végkimenetele. Az életben igen gyakran fordul ilyesmi elő, hiszen biztosan a jövőbe senkise láthat. Az ön körül levők megpróbálhatják manipulálni a döntéseit, s, amellett, hogy valamelyest meghallgatja őket, azért igyekezzen objektív maradni. Persze, ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de önnek biztosan sikerül remek intuíciói által kihoznia a legtöbbet a dologból, így joggal bízhat önmagában! Szabja meg a határokat a kapcsolatában, hogy mi az ami még elfogadható az ön számára, és mi az ami már nem. Ha így tesz, akkor számos későbbi problémát és kellemetlen szituációt tud megelőzni. Szánjon időt erre a beszélgetésre, még akkor is, ha tudja, hogy nem lesz túlzottan kellemes. Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre. Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem. Ön végre egészséges, de ne vegye ezt természetesnek. Sajnos nem zárható ki, hogy később egészségügyi problémái lesznek..

…szívügyekben pedig….

Meglehet, hogy ma valami fontos lapul a háttérben, amit eltakarhat szeme elől a rózsaszín felhő. Tény, hogy egy kapcsolat, szerelem, sok-sok küzdelemmel, néha szenvedéssel is jár, ám ezeknek is megvan az, az egészséges határa, amin túl már nem lehet normális kapcsolatról beszélni.

Vízöntő

A képzelet egy igazán erőteljes dolog tud lenni, olyannyira, hogy a hangulatodat is képes befolyásolni. A legérzékenyebb szektorodban jelentkező kozmikus aktivitás miatt fontos, hogy megtartsd a pozitív hozzáállásodat. Irányítsd a képzeleted szép dolgokra.

…heti “mi lesz velem”…

Ha az ember úgy áll a naphoz, hogy már megint egy a sok közül, bár csak vége lenne már ennek is, akkor bizony igencsak kedvetlen lehet egész nap, s estére nagyon kimerülten, fásultan kerülhet ágyba. Ön ne tegye ezt, inkább pattanjon ki az ágyból, tegyen be valami vidám zenét, öltözzön, szedje rendbe magát, s menjen, hódítsa meg a világot, kedves Vízöntő! A vereség, legyen szó az élet bármely területéről, mindig egy kellemetlen élmény, de ettől még nem kell pánikba esnie. Olyan emberek veszik körbe, akik mindig ön mellett állnak, és szükség esetén bármikor segítséget nyújtanak önnek. Ápolja ezeket a kapcsolatokat folyamatosan és adja a környezetében lévőknek, hogy milyen nagyra értékeli őket. Családi problémái adódhatnak. Ne legyen közömbös és segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor ön lesz hasonló helyzetben, biztos lehet benne, hogy számíthat majd a támogatásukra. Ha kevés szabadideje marad a nap végére, akkor inkább töltse az estéjét egy sci-fi könyv olvasásával, mint egy fantasy regénnyel. Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

…szívügyekben pedig….

Meglehet, hogy valaki a közelében nincs tisztában teljesen azzal, mit is érez ön iránt, s ez ma némi zűrzavarhoz vezethet. Próbáljon meg leülni és nyíltan beszélni vele, segítse letisztáznia magában a dolgokat azzal, hogy megosztja vele, ön mit érez iránta.

Halak

A barátság és a csoportos tevékenységek most jó csillagállást élveznek, de a legjobb végkimenetel érdekében sokkal szervezettebben kell hozzáállnod a dolgokhoz, ha közös programokról van szó. Egy kis tervezés meg fogja hálálni magát.

…heti “mi lesz velem”…

A mai napon, rendkívül aktív lehet szellemileg, kedves Halak, aminek eredményeként, akár dolgozik, akár csak otthon olvasgat, esetleg kiállításon, vagy más kulturális, esetleg ismeretterjesztő rendezvényen vesz részt, annyi biztos, hogy minél többet megtud, annál többre vágyik majd, s csak úgy szívja magába a tudást. Bár sokból, sok el is veszik, mondják, de az biztos, hogy a maiból a tartósan megmaradó rész is garantáltan nagyobb lesz! Ellenére annak, hogy rendkívüli módon élvezi hogy a figyelem középpontjában lehet, és aktív társadalmi életet élhet, ebben az időszakban is szakítson kell időt a partnerére is. Ő biztos, hogy értékelni fogja az iránta mutatott érdeklődését és egy együtt töltött kellemes esete után nem kell többé semmi miatt aggódnia. Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára. Ha valamilyen kalandban szeretne részt venni, akkor vesse bele magát a társadalmi életbe, és biztos, hogy jól fog majd szórakozni. Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

…szívügyekben pedig….

Ma kissé felbosszanthatja szerelme állandó faggatózásával, kérdéseivel, esetleg féltékenykedésével. Bármennyire is utálja az ilyesmit, próbáljon meg, legalább eleinte, türelmesnek lenni vele, s elmagyarázni neki, nincs miért aggódnia. Ha ez mégsem vezetne eredményre, az erőteljesebb fellépés sem lehet megoldás.

Forrás

 

Napi horoszkóp január 31-re - Csodás hírünk van több csillagjegyszülöttnek!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.