Anélkül, hogy rögvest lelőnénk a “poént”, a címben szereplő idézett mondat, a kis magyar “remek”, zanzásítva jellemzi az egyáltalán nem antiszemita hazai gondolkodást, természetesen a kivétel előtt “le a kalappal”. Az már csak hab a cuccon, hogy egy ex párt teljes volt tagsága és szimpatizánsai lettek zsidónak nyilvánítva.


Slomó, szerinted?

Az egyesített kormánytévé adott helyt a fenti eszme terjesztésének és persze azok nyertek, akik Bayer Zsolt neve mellé tették ikszüket be a képzeletbeli kvízlapon. Aki pedig kihozta Bayerből az antiszemitát, Fekete Győr András volt.

Mit üzent még Orbán a Bayer-szájon keresztül?

Természetesen szó esett a műsorban az EP-választás eredményéről, amit a műsorvezető együtt értékelt Bencsik Andrással, Szentesi Zöldi Lászlóval és Huth Gergellyel. Ebből sikerült értesülni arról, hogy a célkereszt mostantól a Gyurcsány házaspárra, a Momentum vezetőjére és a teljes nemorbánista csőcselékre fókuszál.

Huth Gergely

„Az ellenzéki szavazók egy része – bocsánat a sértegetésért -, de moszatként éli a világát mindenféle memória nélkül. Nem emlékszik arra, hogy a mostani állapotokhoz képest Gyurcsány Ferenc az államcsőd közelébe rángatta az országot. És mindezek ellenére képesek erre a csapatra szavazni, csak azért, mert nagy dolgokat ígérnek.

Szentesi Zöldi László

„szó nincs arról, hogy átrendeződött volna a politikai térkép. Darabra megvannak a kommunisták. Csak az MSZP annyira formán kívül van, hogy hozzájuk képest Gyurcsány Ferenc és Gyurcsány Ferencné is egy rokonszenvesebb alternatíva az ellenzéki szavazók számára”.

Dobrev Klára külön megkapta:

Ezen a bogárkék hableányon egy egész csapat dolgozik, hogy ne szabaduljon el. Amikor korábban first ladyként produkálta magát, egy rikácsoló banyát, egy rémet láthattunk.

Ha élőben hallgatná:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét