Sorting by

×

Napi kvíz: Ön szerint mi ez a félmilliárd forintba -plusz reszli(!)- kerülő áramvonalas, formatervezett, töküres épületcsoda?

Hiába, no, Magyarország a jelenleg regnálók jóvoltából újra a térség élvonalába küzdötte magát, ugyanis bővelkedünk az Ön és az Európai Unió “kisembereinek” milliárdjaiból felépített, majd magára hagyott építményekben. Simliskedésből jeles!

Tipp van, hogy “mire gondolt a költő”?

Ez a szürreális, áramvonalas, formatervezett , töküres, épületcsoda egy gyümölcsfeldolgozó a nyíradonyi homokon félmilliárd forintnyi EU-s támogatásból!  Szükség volt erre, mint egy falat kenyérre, avagy gazdaságfejlesztés Tasó László módra – hozta nyilvánosságra Hadházy Ákos.

“Valakik persze gazdagodnak ezen, de hogy nem a nyíradonyi termelők, az biztos

A beruházás a bizarr formákon kívül a szokásos kis csaló mintákat követi:

    • Az EU-s támogatás olyan cég kapta (Janta-Bau), amelynél semmi köze az élelmiszeriparhoz. Viszont az elmúlt három évben sorra nyeri az önkormányzati építési beruházásokat Tasó László körzetében (ha a “Janta” szót spanyolul ejtjük, “hanta” lesz belőle 🙂
    • A dizájnos épületet nem ők építették, hanem közbeszerzésen – egy ajánlatból – kiválasztották a T+C Company nevű céget. A közbeszerzést már 2018-ban lezárták, de nem siettek vele, még most is emeltek az áron, összesen 690 millió forintba került csak az épület!
    • Ennek a cégnek véletlenül egy Tasó János nevű nyíradonyi elvtárs a tulajdonosa. A céggel azonos címen Tasó László feleségének is van vállalkozása… Így végül a 690 millió a Tasó családhoz került , jó helyre.
    • Gyümölcsfeldolgozásnak a nyoma sem látszik. Viccország. Ott kell lenni, hogy elhidd!

A végtelenül szegény körzetben uralkodó Tasó körül nem ez az egyetlen csuda!”

 

Napi kvíz: Ön szerint mi ez a félmilliárd forintba kerülő áramvonalas, formatervezett, töküres épületcsoda?

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.