Napi neba! Oltást akarsz, húzzál nyugger? Itt az oltóközpont, alig 65 km-re - Városi Kurír

Sorting by

×

Napi neba! Oltást akarsz, húzzál nyugger? Itt az oltóközpont, alig 65 km-re

Etyek városának rendelőjében a 60 év alatti krónikus betegek oltása zajlik, a 60 év feletti krónikus pácienseknek viszont nagyjából egy órát kell azért utazniuk, hogy megkaphassák a Pfizer-vakcinát – írta meg az ATV nyomán a Blikk.

Hirdetés

Na neeeeeeee!!!!!!!!!!!

„Fehérvárra kell menni, innen 65 km-re az oltóközpontba, mert közelebb nincs oltóközpont”

– nyilatkozta Kiss István az ATV Híradónak. A férfi postai úton adta le a regisztrációját, majd hétfőn értesítette a háziorvosa, hogy 8 óra körül indul a busz Székesfehérvárra. Az idős úr azonban az egészségi állapota miatt nem tud ennyit utazni.

Egy 91 éves debreceni nő hasonló cipőben jár. Az idős asszonynak a lányai online csinálták meg a regisztrációt, aki azt mondja, a háziorvos nem hajlandó kimenni és beadni a vakcinát édesanyjának, aki maga elmenni képtelen, ugyanis nem tud járni.

„Én olvastam az interneten, hogy Pesten beviszik a beteget. A katonák odakísérik az oltásközpontba, visszakísérik a hozzátartozókhoz. Hogy van ez, hogy az egyik rendelő megengedheti ezt, másik meg nem? Hát nem jár minden magyar állampolgárnak?”

– kérdezte a Híradóban Lakatos Lajosné.

oltás

A Koronavírus Tájékoztatóközpont az ATV-nek elmondta, az oltópontokra történő szállítás megszervezése a háziorvosok feladata, valamint betegszállítót is nekik kell intézniük.

Szóval ismét nem a főnökség a hibás, lerázza magáról a felelősséget akár kutya a vizet. Mit kellene még a munkával elhalmozott itt ott számtalan üres praxisban helyettesítő háziorvosoknak intézniük, azért mert az operatív törzs képtelen rendesen kitalálni, és megfogalmazni az oltásitervet?

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó

oltás

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Napi neba! Oltást akarsz, húzzál nyugger? Itt az oltóközpont, alig 65 km-re

  • 2021.02.17 - 16:22
    Közvetlen hivatkozás

    Volt már olyan a világtörténelemben, hogy politikai gyilkosság vetett véget egy diktátor életének és utána a nép sorsa jóra fordult….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.