Napi neba! Oltást akarsz, húzzál nyugger? Itt az oltóközpont, alig 65 km-re

Etyek városának rendelőjében a 60 év alatti krónikus betegek oltása zajlik, a 60 év feletti krónikus pácienseknek viszont nagyjából egy órát kell azért utazniuk, hogy megkaphassák a Pfizer-vakcinát – írta meg az ATV nyomán a Blikk.

Na neeeeeeee!!!!!!!!!!!

„Fehérvárra kell menni, innen 65 km-re az oltóközpontba, mert közelebb nincs oltóközpont”

– nyilatkozta Kiss István az ATV Híradónak. A férfi postai úton adta le a regisztrációját, majd hétfőn értesítette a háziorvosa, hogy 8 óra körül indul a busz Székesfehérvárra. Az idős úr azonban az egészségi állapota miatt nem tud ennyit utazni.

Egy 91 éves debreceni nő hasonló cipőben jár. Az idős asszonynak a lányai online csinálták meg a regisztrációt, aki azt mondja, a háziorvos nem hajlandó kimenni és beadni a vakcinát édesanyjának, aki maga elmenni képtelen, ugyanis nem tud járni.

„Én olvastam az interneten, hogy Pesten beviszik a beteget. A katonák odakísérik az oltásközpontba, visszakísérik a hozzátartozókhoz. Hogy van ez, hogy az egyik rendelő megengedheti ezt, másik meg nem? Hát nem jár minden magyar állampolgárnak?”

– kérdezte a Híradóban Lakatos Lajosné.

oltás

A Koronavírus Tájékoztatóközpont az ATV-nek elmondta, az oltópontokra történő szállítás megszervezése a háziorvosok feladata, valamint betegszállítót is nekik kell intézniük.

Szóval ismét nem a főnökség a hibás, lerázza magáról a felelősséget akár kutya a vizet. Mit kellene még a munkával elhalmozott itt ott számtalan üres praxisban helyettesítő háziorvosoknak intézniük, azért mert az operatív törzs képtelen rendesen kitalálni, és megfogalmazni az oltásitervet?

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó

oltás

Egy hozzászólás itt: “Napi neba! Oltást akarsz, húzzál nyugger? Itt az oltóközpont, alig 65 km-re

  • 2021.02.17 - 16:22
    Közvetlen hivatkozás

    Volt már olyan a világtörténelemben, hogy politikai gyilkosság vetett véget egy diktátor életének és utána a nép sorsa jóra fordult….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük