Napi neba…:Tudta, hogy Szerencsen van egy katonai, logisztikai központ, ami nincs?

Még az EU-Ügyészség aláírásgyűjtése alatt egy szerencsi polgár figyelmeztetett arra, hogy “papíron” van náluk egy katonai logisztikai központ, ami elvileg EU támogatásból “épült”, de valójában nincs semmi ilyen Szerencsen – írja korrupcióinfós oldalán Hadházy Ákos.

A szerencsi teleport

A http://palyazat.gov.hu projektleírásban egyébként az szerepel, hogy ennek a logisztikai központnak 2015.11.30-án már el kellet volna készülnie, a https://terkepter.nfu.hu oldalon is “megvalósult”-ként jelzik.

A Licet ’95 Kft. ügyvezetője és tulajdonosa Nyiri Zsolt (1957.06.02.), Szerencs polgármestere a 2018. évi időközi választáson Nyiri Tibor lett (ő korábban alpolgármester volt ugyanitt). azt a helyiek tudnák megerősíteni, hogy valóban így van-e, vagy csak véletlen egybeesés.

A képviselő megérdeklődte a PM-től, hogy vajon hol van a logisztikai központ hogyha nincs sehol, de félmilliárdot kifizettek, a felét ráadásul számlára. Azt válaszolták, hogy ők is vizsgálódnak, de hogy mit, az titok. Itt a levelük:

Tisztelt Dr. Hadházy Ákos Úr!

 A 2019. április 17-én a Pénzügyminisztérium részére megküldött közérdekű adatigénylésével kapcsolatban a következő tájékoztatást adjuk.

A LICET’95 Kft. a GOP-3.2.1-11 számú pályázati felhívás keretében támogatott „Speciális haditechnikai intermodális logisztikai és felújító központ kiépítése Szerencsen” című projekt ellenőrzése nem zárult le, az eljárás lefolytatása során a projektről nem szolgáltatható adat.

Kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásulvételét.

Herczeg Zoltánt az alábbiak posztolására késztette a hír:

„Szerencsen van egy katonai, logisztikai központ, mely’ ebben a kiemelten hátrányos körzetben (!!!) már 3, azaz három éve ad nektek folyamatos és jól fizető munkát? Nem tudtátok?

És azt tudtátok, hogy erre a speciális haditechnikai intermodális logisztikai és felújító központra kaptatok 447.000.000.-, azaz majdnem fél milliárd forintot? Nem tudtátok?

Pedig ez csak előleg a majdnem 1 milliárd, egész pontosan 951.518.000,- Ft-ból,

a beruházás teljes összegéből, bár ez a 447 millió már kiutalt, kifizetett, számlákkal igazolt összeg. Nem tudtátok?

KonczFerencek és NyíriTiborok

És azt tudjátok-e, hogy ebből a 447 millió, kiutalt, kifizetett forintból mennyi maradt és főleg kinél, és hogy ez a logisztikai, katonai központ hol is van tulajdonképpen Szerencsen?

Na, hát kedves szerencsi barátim, a közelgő önkormányzati választásokon ilyen és ehhez hasonló kérdéseket illik majd feltenni a szép öltönyben, széles mosollyal kiplakátolt ex-városvezetésnek, a KonczFerenceknek és NyíriTiboroknak, akik ilyen szép és hasznos katonai logisztikai központot építettek nektek, a kiemelten hátrányos helyzetű polgárainak, hogy sok-sok munkátok és sok-sok pénzetek legyen orbánviktor nagy örömére!

Segítek kedves barátaim:

a képen a fél milliárdból megvalósult beruházás látható! Végül is kaszálni lehet rajta havi 54 ezres közmunka gázsiért. Az is valami…
Jó munkát, jó egészséget, kitartást, józanságot és higgadtságot kívánok nektek csupaszívből!”

One thought on “Napi neba…:Tudta, hogy Szerencsen van egy katonai, logisztikai központ, ami nincs?

  • Ott kell annak lennie! Biztos annyira titkos bázis, hogy a föld alá építették!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük