Napi überneba…..: Berki Krisztián indul a főpolgármesterségért!

Bréking és minden, ami figyelemfelkeltő! Ki mindenki érzi még úgy, hogy összeeszkábált, kerítésen belülre való celebsége predesztinálja arra, hogy Budapest első embere akarjon lenni?

…a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózása…

Első olvasatra azt ígéri, hogy lesz sok torna, rámegy az izomagy-építésre és berkisen hiszi – mit hiszi, tudja! – hogy megnyeri!

„Októberben Én leszek Budapest következő Főpolgármestere!

Soha nem akartam politikus lenni, most sem a politikai ambícióim vezettek ahhoz a döntéshez, amit meghoztam. Hanem az, hogy Budapestiként érzem és tudom, hogy Budapestnek változásra és egy jó vezetőre van szüksége. De amit az ellenzéki oldalon látok, a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózását, az nem vezet sehova. Így nem lehet leváltani Tarlós Istvánt. Pedig neki már ideje nyugdíjba menni!
Karácsonynak meg úgyis csak három napja van egy évben, az is decemberben.

Ezért úgy döntöttem, hogy októberben elindulok a főpolgármesteri székért.
Sosem veszítettem, így hát most sem fogok. Gyertek, tartsatok velem, támogassátok a Berki Budapestért programomat.

Akik ismernek tudják, hogy nekem nem csak a szám jár

Én nem előválasztást akarok nyerni, én a következő FŐPOLGÁRMESTERE leszek Budapestnek. Együtt veletek megcsináljuk! Tartsatok velem!”

Nem az a baj, hogy Berki indul,

még csak az sem, hogy ez az egogombóc elhiszi magáról, hogy esélyes. Ugyan kit érdekel, hogy fogalma sincs, ahogy az bejelentkezéséből kiderül, hogy ehhez a poszthoz kevés az izomagy. Az az igazán elborzasztó, hogy már az outsiderek is elhiszik, hogy elég a pofázás, mások -az ellenfelek- alázása, és már övék is a győzelem.

Berkinek persze a maga szemszögéből igaza van,

hiszen ezzel a húzással ismét a figyelem középpontjába kerülhet, márpedig ő szó szerint ebből él, és alighanem nem is rosszul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük