Sorting by

×

Figyelem! Betegenként naponta csak egy hozzátartozó telefonáljon – kéri a Semmelweis Egyetem

A helyzet fokozódik! A látogatási tilalom alatt speciális szabályok érvényesülnek, például csak munkanapokon érdeklődhetnek telefonon a közvetlen hozzátartozók.

Újra “helyzet van”!

A hétfőtől országosan elrendelt látogatási tilalom vonatkozik a Semmelweis Egyetem betegellátó intézményeire is. A közvetlen hozzátartozók ezen a számon telefonálhatnak munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között:

06 1 459 1500

– derül ki az egyetem közleményéből. Azt is jelezték, hogy a vonal gyakran lehet foglalt a túlterheltség miatt, ezért azt kérték hogy

betegenként, naponta csak egy hozzátartozó telefonáljon.

Súlyos-kritikus állapotú, hosszú ideje az egyetemen fekvő beteg esetén a klinika igazgatója egyedileg adhat, alkalmanként 1-1 hozzátartozónak engedélyt a megfelelő védőfelszerelésben történő látogatására – írták.

Kapcsolódó

Forrás

 

Figyelem! Betegenként naponta csak egy hozzátartozó telefonáljon - kéri a Semmelweis Egyetem

átver

Egy hozzászólás itt: “Figyelem! Betegenként naponta csak egy hozzátartozó telefonáljon – kéri a Semmelweis Egyetem

  • 2021.11.01 - 12:15
    Közvetlen hivatkozás

    “Naponta csak egy hozzátartozó telefonáljon.” És azt hogy kell megoldani? A rokonság állítson össze egy menetrendet? Vagy aki telefonálni szeretne, először kérdezze végig a rokonságot, aznap telefonált-e már valaki? Értem én, hogy az amúgy is kis létszámú kórházi személyzetnek ezer más dolga van, mint minduntalan telefonálgatni, de ez így akkor is kivitelezhetetlen, szerintem.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.