Náray nem nyugszik - Óvodás módjára hisztizik - Városi Kurír

Sorting by

×

Náray nem nyugszik – Óvodás módjára hisztizik

Nem értem Náray Tamást. Mi szüksége arra, hogy megalázzon, földbe döngöljön több millió embert ahhoz, hogy sajtót kapjon. Tehetséges divattervező, van lehetősége is, hogy mindezt bizonyítsa, kerítésen belül világhírű. Akkor meg minek? 

Hirdetés

Gábor Zsazsától pont ezt…?

A divattervező egy nappal ezelőtt bunkó stílusban – megfogalmazása szerint “nagyképű, lenéző, f.szfej sznobság..” – fejtette ki véleményét – amihez joga van persze – arról, hogy akinek nincs elég pénze, az hagyjon fel azzal, hogy divatosan öltözködik.

Náray Tamás elgaloppírozta magát: “aki “szegény”, az miért akar divatozni?” – Mi vaaaaan?

10 perc hírnév, tényleg..?

Gondolhattuk volna, hogy ha már ez a véleménye, átgondolja a közlését és elnézést kér azoktól, akik nem szolgáltak rá a bántó hangnemre. De nem! Tovább tapossa az iszapot és nem veszi észre, hogy egyre süpped bele.

Újabb üzenetet tett közzé, amiben már nem csak a vékony pénztárcájúakkal van baja, hanem mindenkivel, aki hírt adott arról, amit ezért posztolt és azokkal is, akik nem értik meg zsenialitását.

Íme az új üzenet:

“Ajjaj. Megint sikerült bedobnom a görényt a tyúkólba… teljes a riadókészültség.

Történt ugyanis, hogy azt mertem mondani, hogy a divatozás a gazdagok sportja… stb. Nem ismétlem. Hogy, aki úgymond “szegény”, minek akar divatozni. Ennyi. (szegény=fesztiválra jut neki, mer’ szórakázni azé’ köll.) Oszt’ rárepült az internet. Az origótól, a lájfponthun át az ellenszéltől a riposztig. Nyíltlevelek, megosztások, ezerrel…

Jól sejtettem én. Ilyesmi kell, hogy felkapják a fejüket.

A kiállításom, vagy a Rigoletto, meg a könyvek annyira nem izgatták fel a fantáziájukat, pedig olyan helyekről is jöttek az Entrée-t megnézni, amiket “ezek” még csak nem is hallottak. De, szerintük én vagyok a bunkó. 1f602? Az ugye meg nyilván nem b.szik honunkban egy öltést se -hogy stílszerű legyek-, hogy ők meg tajt műveletlenek. Ezért nem veszik észre, hogy manipulálva vannak.

A törpokosok.

Na, egy szó, mint száz, aki nem értette, számára amúgy se lenne mondanivalóm, jobb is, ha megy. Hörögjön. Attól még 1: nekem nem lesz rosszabb, 2: a divatozás tényleg a gazdagok sportja marad. Jobb, ha most tetszenek ‘efföllött’ napirendre térni, mert nem fog megváltozni, csak ezért, mert tetszenek hőbörögni.

Ja, és még valami. “Mindegy mit, csak beszéljenek.” Gábor Zsazsa. Okostojások. Köszi a hírverést. Ha ez kell? 1f44d?
És az eredetit innen már töröltem, mert annyi baromság került alá, hogy attól féltem kiárasztja a Dunát.”

Náray úr! Nem vette még észre, hogy aki elég intelligens ahhoz, hogy lenne mivel kérkednie, az csendben megfontoltan  szemlélődik és nem hisztizik hajtűit elszórva?

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.