Ne engedjük, hogy a magyarok kutyát egyenek!

Sajnos kezd minden rossz kiszivárogni a karácsonyistáktól, a csetlő-botló ellenzék hazaárulásban, kútmérgezésben jeleskedik, igazi sorscsapás lesz a magyarságra nézve, ha sikerre viszi például a kutyahúsevést. Rab László szürreál összefoglalója a 39. hétről.

Levágatják a lakosság fülét

Ha a választásokon nem a kormánypárti jelöltek győznek, az ellenzék kötelezővé teszi a kutyahúsevést, Pikó András néger trombitásokkal népesíti be a 8. kerületet, Karácsony Gergely pedig gyíkemberré változtat mindenkit Zuglóban. Hogy ez mennyire nem légből kapott értesülés, igazolja az a hangfelvétel, ami váratlanul előkerült, de most mindenki meghallgathatja, ha van füle. Ha valaki nem a Fidesz-KDNP-re szavaz, az ellenzék levágatja, és tele lesz az ország fületlen lakosokkal.

Ezek a leggonoszabb, legnemzetietlenebb tervek, ami kiszivárgott a karácsonyistáktól, ki kell hirdetni a templomokban, a nemzeti dohányboltokban, hogy ez színtiszta hazaárulás (Hende Csaba Szombathelyen már megénekeltette nemzetvédő kórusát). A Fidesz azt ígérte, és ezt a visszafogott nyilatkozatairól híres Gulyás Gergely jelentette be egy orrmányinfón, hogy a jövőben mindenkinek három füle nő, az agyar nép lesz az első a világon, amelynek egyedei három füllel bírnak, ennélfogva sokkal jobban meg tudják hallgatni Orbán Viktor szabadkeresztény müezzin péntek reggeli imáját, melyet a jövőben bömbin fognak elüvöltetni…

Utálják a sárgát, de azért nem árt az óvatosság

Az országgyűlés rendeletben hagyta jóvá azt a fideszes beterjesztést, hogy a jövőben az ellenzéki képviselőjelöltek arcvonásait meg kell nyújtani, és sötétíteni is kell őket, a szőke és kékszemű jelöltekből például kaukázusi típusú vagy ébenfekete színű, úgynevezett magyarnégert kell kreálni, mert Mari néni szeret félni valaki olyantól, aki nem teljesen úgy néz ki, mint Béla bácsi.

A Fidesz pontosan látja az ország elnégeresítésének ellenzéki veszélyét, ezért arra kéri a nemzet megmaradását szem és orr előtt tartó lakosságot, hogy a sárga színű jelöltekre szíveskedjenek szavazni. De nagyon vigyázzanak, mert egyes kerületekben már annyira utálják a fideszsárga színt, hogy kénytelenek voltak – elővigyázatból – zöld és kék színűre mázolni a plakátjaikat. De van itt más is, amivel rá lehet fázni. Ha például a sárga jelöltek azt mondják, hogy „kevesz zokni szok penz; szok zokni kevesz penz”, akkor azért el kell egy kicsit gondolkodni (tudjuk, az milyen nehéz). A legjobb, ha nem tűnődnek, nem gondolkodnak, hanem ikszelnek, mint a rosseb, abból nem lehet baj.

Az ‘ellenzék’ szó eredete

Külön felhívnánk a figyelmet a kútmérgezőkre, akikről a kormányzati média listát készített, a hazaárulók címszó alatt mindenki megtalálja a lakóhelye szerinti legellenszenvesebb ellenzéki képviselőjelöltet. Az ellenzéki polgármesterjelöltek szexuális aberráltáságáról szintén itt lehet részleteket találni.

Az ‘ellenzék’ szó eredetéről a Nemzetmegmaradási Minisztérium adott iránymutatást. Az ellenzék az ősi ‘lenszék’ szóból származik, azt jelentette, hogy a király akarata ellen lázadó balfék csórónemesnek csak arra volt pénze, hogy lenvászonból szőjön magának ülőalkalmatasságot, ezzel próbált a trón közelébe férkőzni. De már a korabeli ‘széken ellenszegülő’ is annyira alkalmatlan volt a trón elfoglalására, hogy az udvarban minden főúr rajtuk röhögött (ld. Retteghy-kódex, 1512: „…kis pecsek terpeszcedenec nevetseg tragyaul urok akaranac leni de csetlenek-botolnac míg le nem veréc üket akar az vakos az poharat…”.

Minden bizonnyal erre a régi dokumentumra utalt a minielnök minapi ún. Karácsony-pátense is,

amikor azt mondta: „Most látom ezt a hangfelvételt, hát csetlik-botlik, lassan megsajnálom, olyan lehetetlen helyzetekbe sodorja magát”. Amivel csak azt akarjuk jelezni, hogy a választás, lám, eldőlt, hiszen Orbán Viktor a hangfelvétel megtekintése után nyomban kihirdette a végeredményt. Az első helyen ő maga végzett, s mindenki nyertesnek tekinthető, aki ministának számít. Ilyen az, amikor az igazi államférfinak nincs szüksége izzadságszagú, lealacsonyító versenyre, mert enélkül is lehet nyerni. A görögök, amikor a gyönge ellenfelet a csata előtt földicsérték (mert a marhák úgy gondolták, hogy az erős ellenféllel szembeni győzelem sokkal értékesebb, mint a gyönge, lenézett hadak elleni izzasztó küzdelem), teljesen tévesnek bizonyult. Az ellenfél utolsó mocskos tetűnek nézése sokkal korszerűbb és célravezetőbb, mint a több évezreddel ezelőtti, invokációval terhelt homéroszi propaganda.

Jól bevágtad, Zsórikám!

Történt még a héten egy s más, de minden csoda három napig tart, és már elfelejtettük. Egy Zsóri Dániel nevű 18 éves futballista úgy passzolta a hálóba a pettyest (zsurnál szólásmondás sportújságok rejtett szegletéből), hogy kiderült: a nemzet egésze helyett sikerült ollóznia. Egy hazaleány pedig ki szerette volna pucolni a hazánkban ideiglenesen tartózkodó nigériai dídzsé cipőjét, ezért némiképp ráköpött; a mozdulatot teljesen félreértettük, és nagyobb jelentőséget tulajdonítottunk neki a kelleténél. Volt aztán még az, hogy a mini fölajánlotta Taljánországnak, megvédjük őket, azaz a csizma köré végig méregdrága csirkehálót feszítünk ki, a csinos kapukon át áramolhatna a sprickolni vágyó sokaság a tengerpartokra – ám ezen az olaszok azóta egyfolytában röhögnek, mi pedig nem szeretnénk a minielnök úr szívét fájdítani, hogy signore Conte kapcsán sallert emlegessünk.

Boldog Karácsonyt, minielnök úr, ezt tudjuk kívánni szívünk teljes szeretetével az elkövetkező hetekre. Tessék sok jégkorongmeccset nézni, amikor pedig jön a választás, jó étvágyat a narancsos buktához is; annak már úgyis tetszik ösmerni az ízét. Jöhet a 40., biztos, hogy nem lesz unalmas.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük