Ne építsen LMBTQ-propagandát a LEGO!

Szerdán a Citizen GO petíciókat kezelő platformtól érkezett egy levél, miszerint Dr. Faragó Renáta aláírást gyűjt Niels Christiansennek, a LEGO igazgatójának.

Azt már megtapasztaltuk, hogy a homofóbok nem tudnak mit kezdeni a szivárvány színeivel, ha pedig egy-egy számukra új terméken jelenik ez a szimbólum gyorsan kiborulnak és propagandát, meg meleg lobbit emlegetnek.

Na, most a dán játékgyártó húzta ki a gyufát azzal, hogy a szivárvány színeiben pompázó figurákat dobott piacra.

De álljunk meg egy pajkaszegi szóra!

Ha a nevezett gyártó külön-külön legyárt különböző színű figurákat azzal mi is lenne a baj? Vagy csak az okoz gondot, hogy ezeket a figurákat sorba rendezgetve megkapjuk a bűnös szivárványt?

Ezeknek az embereknek leginkább színvakságot kívánok vagy azt, hogy holnaptól lássák az egész világot fekete-fehérben, mint egy hollywoodi film noir-t.

A petíció szerint:

„A LEGO, a világ egyik leghíresebb játékkészítője úgy döntött, követi a Disney példáját, és beáll az LMBTQ gyermekek felé irányuló propagandájába, ezért június elsején piacra dobta az első ilyen témájú játékát.”

Ezek a LEGO-figurák a propagandaszivárvány (sic!) különböző színeit viselik, ezáltal reklámozva a homoszexuális közösséget. A világoskék, fehér és rózsaszín a transzneműeket, a barna és a fekete pedig a különböző rasszokat képviselik. A lila bábu a tervező szerint egy drag queen, ezzel szeretne tisztelegni előttük.

Azt pedig már egyenesen botrányosnak tartják, hogy:

„A szetthez hozzátartozik egy szivárványos háttér, melyben minden babához tartozó szín megjelenik, ezáltal is erősítve az LMBTQ-üzenetet.”

De ez még nem elég a petíció elindítójának

„Bojkottáljuk a LEGO termékeket, amíg az LMBTQ-LEGO a piacon marad! Ne vásároljunk LEGO-t gyermekeinknek, unokáinknak, amíg a LEGO le nem állítja ezt a propagandát! Csak így gyakorolhatunk igazán nyomást a vállalatra.”

Itt már elveszítettem a fonalat, most mégis mit akarnak? Tiltakozni a cégnél, vagy bojkottálni a termékeiket? Azért stikában csak-csak beugranának egy-egy szerintük semleges LEGO szettért.

Remélem hamarosan kibővítik a petíciót és követelik minden egyes Szivárvány óvoda átnevezését is.

Szerda délelőtt a magyar miniszterelnök sem akart lemaradni erről trendről

Orbán Viktor rövid facebook üzenetében minden kijelentő mondat és minden kérdés hazugság volt. Persze ő már szintet lépett és neki már nem egyszerűen a szivárvánnyal van baja, hanem az oktatási intézményeket „ostromló” propagandistákkal, akik „nemváltó” műtéteket népszerűsítenek az óvodákban.

Természetesen rögtön megszólalt a Fidesz is

„Brüsszel visszaél a hatalmával, fenyegetőzik, mert a magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televíziókban és a reklámokban. A baloldal, mint ahogy a migráció ügyében, úgy most is Brüsszel oldalára állt. A brüsszeli bürokratáknak és a Soros-szervezeteknek az fáj, hogy az LMBT-aktivistákat nem engedjük a gyerekek közelébe. A Fidesz-KDNP támogatja a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazást és a jövőben is határozottan kiállunk a gyermekek védelme mellett.”

Milyen életszerű, ugye?

Az Orbán által kezdeményezett népszavazásnak közel százezer szavazója már biztosan van, ugyanis Dr. Faragó Renáta petíciója jelenleg 97 952 aláírásnál tart.

Persze valamit  nagyon benézett Dr. Faragó Renáta, ugyanis a LEGO oldalán ez a „Mindenki szupi szuper” szett 18+-os ajánlással bír, azaz a felnőtt készletek között szerepel ahogyan a Porsche 911, Darth Vader, az űrsikló vagy a LEGO® creator rendőrkapitányság.

„Ezzel a LEGO® Mindenki szupi szuper 40516 építőkészlettel a felnőttek szórakoztató módon ünnepelhetik meg a sokszínűséget egy szemet gyönyörködtető modellel, ami bármelyik szobában remekül mutat.”

Kapcsolódó

 

lego

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük