Ne feledjük! Van három királykisasszony, és egy királyfi az uralkodó családjában, akik szintén a saját lábukon akarnak állni!

„Szíve van az embernek. Kivált itt nálunk Magyarországon, hiszen nálunk az egész élet a nemzetségi szövetkezeteken áll és nyugszik. Honfoglaláskor kiosztotta Árpád apánk az országot a rokonok s a rokonok rokonai közt, azóta itt csak a rokonsági viszonyok uralkodnak. Nagyobb vétek nincs, mint hogy a rokon kiessen a hatalomból..” /Móricz Zsigmond: Rokonok/

A miniszterelnök elsőszülött lányának férje,

fiatal kora ellenére igen sikeresnek mondható az üzleti életben. Az utóbbi években számos üzletben tűnt fel, hol tulajdonosként, hol csendestársként. Neve védjegy, az üzletfelei tudják, ki ül velük szemben. Az első nagy biznisz a közvilágítás-úgymond — korszerűsítésére kiírt közbeszerzések elnyerésével ütött be. Hirtelen a fideszes nagyvárosok önkormányzatának többsége megvilágosodott, és Tiborcz cége sorban nyerte el a zsíros , döntően egymilliárd feletti üzleteket. A vállalkozást – a növekvő botrány miatt – jó pénzért eladta. A befolyt milliárdok az ifjú párocska anyagi hátterét pár generációra már megalapozták.

A következő oldalon: Tiborcz István-Orbán Ráhel páros útja a boldog(?) jövő felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük