Az MSZP és a Párbeszéd Hajdú-Bihar megyei közös jelöltjeit február 12-én mutatta be a sajtónak Gőgös Zoltán a szocialista párt alelnöke, Hegyesi Beáta a PM elnökségi tagja.
[mnky_ads id=”10551″]
Jelöltek:

Hajdú-Bihar megyei  1sz választókerület:  Dr.Gurmai Zita, 52 éves közgazdász, EU-szakértő, az MSZP országos elnökségének tagja

Hajdú-Bihar megyei 4.sz választókerület: Lencsésné Gál Mária, 49 éves, tanító

Hajdú-Bihar megyei 5.sz választókerület: Dede Tamás, 44 éves, tanító, fotóriporter

Hajdú-Bihar megyei 6.sz választókerület: Csige Tamás, 46 éves, Hajdúdorog város polgármestere

A másik két választókerületben a Demokratikus Koalíció állít jelöltet, az MSZP-vel kötött megállapodás szerint.
[mnky_ads id=”10552″]

Gőgös Zoltán szerint:

valamennyi jelölt eddigi munkájával bizonyította, hogy alkalmas arra, hogy a magyar emberekkel, egy másik, jobb és igazságosabb  Magyarországot építkezésére vállalkozzanak. A Változás Szövetsége azt ígéri, hogy az Orbán rezsim leváltható, a korrupt Fidesz hatalom a történelem süllyesztőjébe kerülhet. Hangsúlyozta, hogy Karácsony Gergely az ország legnépszerűbb ellenzéki politikusa, a köré szerveződött csapat pedig rendelkezik azzal a szakértelemmel, amely képes a szövetség választási ígéreteinek a megvalósítására. Az új kormány tűzzel, vassal irtani fogja a korrupciót, igazságot szolgáltat mindazoknak, akiket Orbánék uralkodása alatt jogtalanul veszteség ért.

Hegyesi Beáta kiemelte,

a két párt arra szövetkezett, hogy megállítsa a Fideszt, hiszen április 8-a talán az utolsó alkalom erre. Baloldali programot szeretnének megvalósítani, a közös program garancia lehet arra, hogy az eddigi elnyomottak helyzetében gyökeres változás álljon be.

Mindketten hangsúlyozták, hogy a következő két hónap alatt szeretnék meggyőzni a még bizonytalan választókat arról, hogy A Változás Szövetsége az az erő, érdemes a magyar emberek bizalmára, mert reményt adhat mindazoknak, akiknek elege van az elmúlt nyolc évből.

(Forrás: Pallás György az MSZP Hajdu-Bihar megyei szóvivője)
[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét