Dühítő, de ne menj rá idegileg! 4 kipécézett csillagjegy, ők gyűjtik be a legtöbb előítéletet…

Előfordult már veled, hogy a csillagjegyedet úgy jellemezték, ami egyáltalán nem illett rád? Ilyenkor vagy jót nevetsz az egészen, vagy bosszankodsz. Tény, hogy valamennyi csillagjegyre rá lehet sütni a sztereotípiákat, miszerint az egyik akaratos, a másik lusta, a harmadik önző, ám ez így, önmagában aligha fedi a valóságot, hiszen még az egy jegyben születettek között is bőven akadnak kisebb-nagyobb eltérések.

Ezek a csillagjegyek gyakran kapnak hideget és meleget.

Ők azok, akikről számtalan előítélet kering a köztudatban. Nos, milyenek is ők valójában? Ebből a különleges horoszkópból kiderülnek a részletek. Ezúttal ledöntjük az előítéleteket.

Az Ikrek jóval érzelmesebb, mint sokan gondolják

Az Ikrek jegyre időnként rásütik a hazug, csaló, manipulátor jelzőket, és sokak szerint ő az, akivel még randizni sem érdemes, mert könnyedén csapdába csalja a többieket. Valójában ő nagyon jól látja, milyen gondolatok, érzések cikáznak a másik ember fejében. Uralkodó bolygójának, a Merkúrnak köszönhetően nemcsak a kommunikációhoz ért kiválóan, hanem az emberi természethez is. Amikor vele vagy, meg sem kellett szólalnod, ő pontosan ráérez arra, ami épp a fejedben jár. Képes megfogalmazni, amit magad sem tudnál pontosabban. Tény és való, rendkívül szórakoztató típus, így könnyedén az ujja köré csavar. Valójában nagyon gyorsan bele lehet szeretni.

Az Oroszlán nagylelkű és adakozó

A legtöbben elintézik az Oroszlánt azzal, hogy állandóan a középpontba akar kerülni, el van telve magától, ám ezek az ítéletek jócskán sántítanak. Ő ugyanis nem tehet róla, hogy bárhova is megy, a figyelem középpontjába kerül. Az ebből fakadó önimádat pedig szinte hozzánőtt, mondhatni, veleszületett sajátosság. Ő még a legrosszabb napján sem veszíti el az önbizalmát, sikeres napjait pedig nem rejti véka alá, mondván, az élet túl rövid, hogy ne élvezzük maradéktalanul. Az Oroszán uralkodó bolygója a Nap, és Nap nélkül hogyan is növekedne bármi is? Éppen ezért az ő napját is bearanyozza, amikor nagylelkűen segíthet, támogathat másokat.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt se hagyd ki! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.