Ne petárdázz, vigyél tápot!

Több mint 1 tonna (!) kutyatápot gyűjtöttek össze a Fehérvár Enthroners játékosai annak a figyelemfelhívó kampánynak a keretében, amellyel a szilveszteri petárdázás miatt otthonukból elkóborló négylábúakra kívánták felhívni a figyelmet. ??

Évről évre óriási probléma,

hogy az új esztendő beköszöntét a szigorú jogszabályi tiltás ellenére is petárdázással köszöntik jó néhányan, és az illegális pirotechnikai eszközök használatának eredményeképpen a hang-, és fényhatás miatt rengeteg házikedvenc fogja menekülőre, és kóborol a városok utcáin. ???

Vészhelyzet! A petárdák már lesben állnak!

A csapat játékosai erre a jelenségre akarták felhívni a figyelmet, amikor gyűjtésbe kezdtek, mindenkit arra sarkallva, hogy a petárdára, tűzijátékra szánt összeget minél többen inkább állateledelre fordítsák és azt adományozzák az állatotthonok lakóinak.

A kezdeményezés rendkívül sikeres lett: a csapat játékosai, edzői, segítői és szurkolói mintegy 1180 kg kutyatápot adtak ma át a székesfehérvári állatmenhelynek! ??

A Koronázók akciója az értelmetlen és veszélyes petárdázás mellett egyben a felelős állattartásra is fel kívánja hívni a figyelmet. Ha csak egyetlen petárdával kevesebbet dobnak el szilveszterkor, már megérte megmozdulni!???

A srácok

természetesen kihasználták az alkalmat és bejárták az egyébként a First Field szomszédságában lévő Fehérvári Állatotthon telephelyét, és ha már ott voltak pár gazdira váró négylábút pedig jól meg is dögönyöztek. ???”

Csak erős idegzetű, 18 éven felülieknek! Tűzijátékot tettek egy kutya szájába és meggyújtották a kanócát….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest