Változás! Ne rutinból akarjon jegyet venni a Nyugati pályaudvaron!

Sokakat érintő változás nehezíti-változtatja meg a menetjegyvásárlást a Nyugati pályaudvaron. Érdemes az online vételt választani, hogy ne legyen kellemetlen meglepetés!

Felújítási munkálatok miatt a mai naptól az újonnan kialakított jegypénztárakban vásárolhatnak az utasok jegyet a Nyugati pályaudvaron.

Az ideiglenes konténerépületeket a 14. és a 17. vágányok felőli oldalon helyezkednek el, az Eiffel tér felőli oldalon

A döntés a Márványcsarnok feletti tetőszerkezet elhúzódó felújítása miatt született, ami várhatóan december végéig tart.

A 8 új pénztár mellett továbbra is igénybe lehet venni a jegyautomatákat illetve a megújult Elvira nevű weboldalt is.

A közlemény szerint…

“Január 20-ától a Nyugati pályaudvar összes állomási pénztára helyett, ideiglenesen, nyolc, konténerekben kialakított személypénztár áll az utazóközönség rendelkezésére. A konténerpénztárak az Eiffel tér mellett, a Kormányablak mögötti területen, a 14-17. vágányok felőli oldalon találhatók.

A legegyszerűbben a Podmaniczky utca, vagy a Teréz körút felől az Eiffel téren át, a bevásárlóközpont felől a vágányokon létesített ideiglenes átjárókon átkelve, illetve az aluljárón keresztül közelíthetők meg.

A vasúttársaság kéri az utasokat, tartsák be a közegészségügyi előírásokat,

a sorban állás és személyes érintkezések csökkentése érdekében, lehetőség szerint, részesítsék előnyben az érintésmentes elektronikus jegy- és bérletvásárlási lehetőségeket: a MÁV applikációt vagy a megújult Elvirát. Ne feledjék azt sem, hogy nemcsak a járműveken, valamint a zárt utasforgalmi terekben kell maszkot viselniük, de az állomások, megállóhelyek és megállók teljes területén is.

Akik nem viselnek maszkot, kizárhatók az utazásból, és 8000 forint pótdíj fizetésére kötelezhetők.”

Tesla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük