A karácsonyi őrületben jól pörögtek a kölcsön – reklámok, olyankor lazábban kezelik a népek a pénzköltést abból is, ami nincs. Ilyenkor, télvíz idején aztán nehezebb nagyobb elköteleződésre rádumálni a még hitelképeseket. Ilyenkor a bankok is lejjebb adják.
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]


Kölcsön tanfolyamra, háztartási gép javításra

Aki háttérzajként hallgatja a tévét, óhatatlanul odakapja a fejét egy-egy teljesen abszurd mondat hallatán. Gyakran a reklámok is meglepetéssel rukkolnak elő. Azt lépten-nyomon érzékelni, hogy a kormány dübörgést vizionáló szövege kizárólag az “őfajtájuk” sajátja, a néppel csak elhitetni szeretnék, hogy ami van, az már a dübörgés maga. Aki pedig nem érzi, annak legyen lelkiismeretfurdalása, hisz

“aki szegény, az annyit is ér!”

[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]
A héten kezdte nyomatni az egyik hitelkihelyezéssel foglalkozó cég, hogy rá se rántson egy nagyszülő se, ha a kisunoka balettra szeretne járni! Vegyenek fel kölcsönt, és a probléma a múlté. A dolog felháborító és borzalmas. Annak ugye a XXI. században alapvetőnek kellene lenni egy átdolgozott élet után, hogy az ilyen pitiáner dolgokat az ember mellényzsebből ki tudja fizetni. De nem így 2018 Magyarországán!

Herczeg Szonja közösségi oldalán írta le mit gondol erről:

“A szemelyi kölcsönt valami fantasztikumként bemutató reklámtól eleve hányok. De ez az én gondom.

A mostani, legújabban egy karácsonyi vacsora van, ahol a nagyszülők főznek, találnak a családnak, arcon pörögnek a gyerekeknek és unokáknak akik közül az egyik ráönt egy bögre kakaót a nagyiék laptopjára. Ahogy megtörténik, a háttérben anya és apa kedvesen mosolyognak, jajj, hat ez megesik, de viccesek, de cukik vigyorral.

A következő kép mar az, hogy nagyszülők szemelyi kölcsönt vesznek fel, hogy vegyenek egy új laptopot, amin kapcsolatban lehetnek a valahol éppen hesszelő gyerekekkel, unokákkal. Csak én érzem ezt kissé gaznak hiperérzékenységem miatt vagy valóban ez nem lett finoman szólva sem teljesen végiggondolva?”

Nem, ez tényleg hipergáz! Is!
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Szegény szegények, akik a fideszesek szerint megérdemlik, hogy csak ennyijük van

Kósa-mama a sertésteleptulaj – feleség kipipálva, ki a soros?

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét