Sorting by

×

Ne tapizd a lelküket! – 4 csillagjegy akiket taszít a túlzottan közvetlen viselkedés.

A mindennapi életben annyi szociális interakcióban van részünk, hogy mindannyian vágyunkat taszít és néha egy kis elszigeteltségre, csendre és nyugalomra, függetlenül attól milyen a csillagjegyünk. Olyan percekre, amikor nem kell semmilyen etikettnek megfelelni és nem kell másokra tekintettel lenni. Te mit teszel, ha egy szinte ismeretlen ember vagy valaki, akivel nem vagy szorosabb viszonyban, megérint? Nem a véletlennek köszönhető kontaktusokról beszélünk, amikor valaki oldalba vág a tömegközlekedésen, hanem a szándékolt érintésekről testi és lelki értelemben is.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő csillagjegy szülőttei nagyon szabadszellemű természetek. Bármilyen megszorítás rossz hatással van rájuk. Alapvetően nem szeretik a közvetlen kontaktusokat, taszítja őket és nagyra értékelik, ha békén hagyják a személyes terüket. Ennek okán ők is nagyon udvariasak másokkal. Csak azoknak engedik meg, hogy a közelükbe férkőzzenek, akikkel szoros kapcsolatot ápolnak. Ellenkező esetben akár ki is kelnek magukból.

taszít, csillagjegy, felhivas

HALAK

Habár nagyon érzékeny természetűek, igazi mesterei annak, hogy elrejtsék az érzéseiket mások elől, taszítja őket minden kitárulkozás. Egyáltalán nem szeretik, ha ismeretlen emberek vagy olyanok tapogatják őket, akikkel alig találkoztak még életükben. Ez a csillagjegy szülöttei számára számukra nagyon kényelmetlen és kínos helyzet. Ha megvan a történelmetek és közel kerültetek egymáshoz, akkor viszont a legragaszkodóbb, akivel valaha találkozhatsz. Mindamellett számtalan módja van annak, hogy kimutassa a szimpátiáját az érintésen kívül.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.