Frissítve! Négyen a bukás után: Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Donáth Anna

A baloldal igazi szégyene, még talán a vereségnél, a bukásnál is nagyobb az volt, ahogy magára hagyták a „kapitányt” a vereséget elismerő bejelentésekor. Csak a családja állt mögötte. Akiknek illet volna felvállani vele együtt a történteket, nem voltak ott.

Márki-Zay Péter

Gyurcsány Ferenc

Jakab Péter

Donáth Anna

A többi ellenzéki párt vezetőjénél csak egy-egy megúszós, semmitmondó köszönetnyilvánítás olvasható.

+1 fő a „Nagygyőztes”

Frissítés!

Voks 2022

 

3 thoughts on “Frissítve! Négyen a bukás után: Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Donáth Anna

  • Pingback:

  • A bukásnál csak az árulás rosszabb! Ha összefogtak, együtt dolgoztak, együtt vallottak kudarcot, ne egymást okolják! És főleg ne a „kapitányt”, akinek pártja sem volt, akit sokkal jobban kellett volna támogatniuk. Ha most cserbenhagyják egymást, még több támogatót elveszítenek, mert normális ember utálja az árulókat. Az emberek előválasztáson választották meg MZP-t, ezt nem lehet tagadni. De ritkán láttam azt, hogy teljes mellszélességgel kiálltak volna mellette a pártok. Most itt az idő.
    Egyébként Lázárhoz annyit: politikai hullának nevezni egy sikeres polgármestert aljasság. Akkor, amikor Orbán elvesztette a választásokat, ő is politikai hulla lett? Nem, talpra állt, szervezni kezdte a polgári köröket, médiát, gazdasági hátországot… Követendő példa az ellenzék számára.

  • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük