Tuti horoszkóp: néhány csillajegynek advent ide, advent oda, nem lesz békés ez az időszak – Nevezhetnénk érzelmi hullámvasútnak is

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hiába szól a következő négy hét az elcsendesedésről, az ünnepre történő lelki felkészülésről, vannak néhányan, akiket az univerzum a horoszkóp segítségével hullámvasútra ültet. Lesz részük mindenben: jóban, rosszban egyaránt.

Kos

Kevés jegy szülöttei vágynak annyira egy kis csendes elmélyült pihenésre, de úgy tűnik, az még távol van. Most a jó és a rossz adja egymásnak a kilincset az életében. Igyekezzen sztoikus nyugalommal tűrni, mást úgy sem tehet.

Ikrek

Az Ön lelelkében állandóan jelenlevő kettősség most különösen a felszínre tör, hiszen a legjobb gondolatai is rosszul sülnek el az esetek nagy részében. Cserében viszont az olyan tervei, amelyekért egy fabatkát sem adna, sorra bejönni látszanak. Ki érti ezt? Egy dologban viszont halálosan biztos lehet, különösen ha ránk hallgat, hogy mindenkinek megtalálja azt az ajándékot, aminek a legjobban örül.

Szűz

Nem kell azért rettegni, ezen a hullámvasúton nem lesznek nagyon komoly lejtők, csillagjegye akár még élvezheti is az utazást, de azért jobban teszi, ha nem erre készül. Az univerzum alaposan meg is csócsálhatja akit ezért, vagy azért kiszemelt.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest