Városi kurír
A napi fontos.

Néhány változtatás, hogy még demokratikusabb legyen a nemzeti EP választás

Na ugye, hogy na ugye?

0 645

Azért nem tudunk felhőtlenül kacagni Breyer Gábor mesterművén, mert érezzük, hogy bármilyen vicces is, akár igaz is lehet, méghozzá feltételes mód nélkül. Tusványosról megtudtuk, hogy miután a Fidesz egy teljesen demokratikus választási törvénnyel kétharmadot nyert, hatalmas elánnal készül már a jövő évi EP választásra is. Hogy még demokratikusabb legyen a választás, úgy döntöttek, hogy némi módosítást hajtanak végre annak szabályain.

Igen, a külhoni magyarok levélben történő voksolása nem volt átlátható,

ezért a jövőben a Fideszes jelölt kiválasztásakor egy IGEN szócskát kell elküldeniük SMS-ben egy előre megadott titkos telefonszámra. Ha netán valaki NEM-et ír be, az magától értetődően elutasítása a Soros tervnek, a liberalizmusnak, a kispénzű migránsoknak és az ellenzéki pártoknak.

Egyszerűsödik a külföldön dolgozó magyar állampolgárok szavazása is,

nem kell e helyi követségekre elmenni, helyette a baráti Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában működő konzulátusra érdemes elugrani vasárnap reggel 7 és 8 óra között. Az ehhez való regisztrációhoz az illetőnek mindössze néhány differenciálegyenletet kell megoldania, valamint, ha egy-két nyújtó és felemáskorlát gyakorlatot is bemutatni, akkor kap egy 137 jegyű kódot, amit, ha megjegyez, máris jogosult a véleményének ilyetén való kifejezésére.

Változás áll be a hazai szegény települések lakóinak lehetőségeibe is,

egy szavazóhelyiségnek átalakított narancssárga autóbusz segíti a lakosokat, azt követi egy teherautó konvoj megrakva ellaburgonyával, kétkilós fehér kenyérrel , egy-egy nagy doboz zsírdús tejföllel Mészáros Lőrinc tejüzeméből. Az ukrán határmenti településekre gyorsan felhúznak néhány sportcsarnokot, stadiont, ahova nagy tömegben jelentkezhetnek be és, ahol egyúttal felvehetik a megérdemelt, 500 euróra emelt nyugdíjukat is.

Hogy ne legyen fennakadás

a Választási Iroda számítógépes tájékoztató rendszerében, azt be se kapcsolják, mindössze másnap reggel az M1-en Németh Szilárd ismerteti a számokat az NB1-es focimérkőzések eredményei után.

Nemzetközi bonyodalmakat megelőzendő

a törvényjavaslat angol nyelvű fordítását elküldték az Európai Bizottsághoz, ahol az azt vizsgáló illetékes plénum bár kicsit furcsállotta, hogy mennyire hasonlít Shakespeare Lear királyához, de egészen megtetszett nekik, így nem találtak benne semmilyen kifogásolnivalót…

Breyer Gábor

Álhír! – ma még, de holnap….?

A nemzeti agymosásért felelős miniszteri biztos tájékoztatója – Kurír Kacsa (ál)hírügynökség

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ