Sorting by

×

Nehéz velük! A horoszkóp megmutatja, melyik 5 csillagjegy képtelen feloldódni a párkapcsolatában

Rengeteg mindentől függ, mennyire gyorsan és könnyen oldódsz fel társaságban, vagy éppen a párkapcsolatodban. Az otthon látott példákon túl számít a korábbi tapasztalatod, és persze a vérmérsékleted, élethelyzeted is. De gondoltál már arra, hogy a csillagjegyed és ezáltal a horoszkópod is befolyásolhatja ezt a fontos helyzetet?

Szűz

A szüzek híresek arról, hogy tartózkodóan viselkednek, és meglehetősen távolságtartóak. Na, nem azért, mert nem barátságosak, vagy éppen kedvesek, hanem mert nagyon szerények. Ugyanez a szerénység a legtöbb esetben kifejezetten vonzó a másik nem számára, a szüzek nem eljátsszák ezt a szerepet, hanem valójában ilyenek. Emiatt azonban akkor is nagyon nehezen oldódnak fel, ha valóban szerelmesek. Kicsit olyanok, mintha nem tudnák, hogyan kellene ezt az egészet kommunikálni. Bár nagyon jól alkalmazkodnak és odaadó, szerethető partnerek, akik igénylik a lelki melegséget, alig-alig akad olyan ember, akinek sikerülne felébresztenie egy szűzben a szenvedélyt.

… talán szombaton?

A mai egy dolgos napnak ígérkezik, kedves Szűz, de szerencsére olyat csinálhat, amit igazán szeret is. Jó, ha az ember egyszerre hódolhat a hobbijának és a kötelességének egyaránt. Ne ragaszkodjon görcsösen az idő-tervéhez, inkább szánjon a részfolyamatok kidolgozására is időt, hogy később se tehernek, mint inkább szórakozásnak érezze munkáját.

Mérleg

A mérlegek ugyan sokkal könnyebben boldogulnak a párkapcsolataikkal, mint a szűz jegyűek, esetükben sem indul túlságosan gördülékenyen a legtöbb kapcsolat. Ennek oka az állandó harmónia imádatukban, kiegyensúlyozottságra való törekvésükben keresendő. Továbbá szerepet játszik az is, hogy szeretik a fokozatosságot, tehát elvárják az udvarlást és azt, hogy ne rohanják le őket. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem tudnak feloldódni egy párkapcsolatban, de mivel megkövetelik, hogy a kapcsolat elején is minden az elvárásaiknak megfelelően történjen, úgy tűnhet, hogy nagyon is távolságtartóak. Megéri azonban kitartónak lenni esetükben, mert számukra a legcsodálatosabb része a szerelemnek az udvarlás, amire később építeni tudnak egy komoly kapcsolatot.

… talán szombaton?

Kedves Mérleg, ma jól teszi, ha hallgat intuícióira, hiszen számos nehéz helyzetből kisegíthetik megérzései. Ma érdemes lesz valami művészi dologba fognia, ami nagy kreativitást igényel, mert a csillagok vezetik a kezét és igazán szép alkotások születhetnek a mai, inspirációval teli nap folyamán.

Bak

A bakok nem könnyű esetek, mert nagyon hideg fejjel, racionálisan gondolkoznak, és így is próbálnak érezni. Sokkal inkább az eszük, semmint a szívük vezérli őket, emiatt aztán végképp nem tudnak könnyen feloldódni a kapcsolataikban. Mindig tudatosan döntenek, ésszerűen gondolkoznak, ráadásul zárkózottak is. Utóbbit nem kommunikálják rendszeresen, sok bak kifejezett társasági ember, aki imádja a központi szerepet. Egészen addig, amíg a magánéletre nem kerül a sor… Ott aztán azonnal előtérbe kerül az értelem, és a praktikusság. Persze a bakoknak is fontos, hogy szerelmesek legyenek a házasságukban, de egész biztosan képtelenek feloldódni egy olyan kapcsolatban, ahol nem látják reálisnak a jövőképüket – akkor sem, ha egyébként szerelmesek.

… talán szombaton?
Kedves Bak, ön mindig is vonzódott a misztikus dolgok iránt. Ma felkeltheti valami egészen megmagyarázhatatlan az érdeklődését melybe most ideje is van kicsit mélyebben beleásni. Adja át magát érdeklődésének és tanulmányozza a metafizika, asztrológia, számmisztika mûködését, hogy ön mégis válaszokat találjon a megválaszoltalan kérdésekre is.

<<< Jöhet még pár horoszkóp? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.