Sorting by

×

Nekiestek Németh Szilárdnak a követői – “Tőletek kellene végre már megvédeni az országot!”

Nagyon mellé ment Németh Szilárd legújabb posztja, amiben fideszes csoportképpel próbálta bizonygatni, hogy ki- mi mindentől védik meg az országot libasorban sorakozva. Lássuk be, első -második, harmadik…- ránézésre elég röhejes a fotó és irányított értelmezése. Már csak az emojik hiányoznak!

Fiúk, tényleg nincs jobb….?

Nem vitás, amikor bemegy a megcélzott célközönség a közértbe és szembesül az árakkal, azzal, hogy amit eddig 5.000.- forintért kapott, az ma minimum 6.000.- magyar valutába kerül, akkor sok minden eszébe jut, de az biztosan nem, hogy megvan védve. Úgy tűnik, elszámolták magukat a fidesz-kommunikátorok, béna kacsa üzemmódban próbálják a régen lejárt sémákkal bombázni a reménybeli szavazótábort. Visszasírhatják a Finkelstein-időket!

“Megvédjük az országot a migránsoktól, az energiaválságtól és az LMBTQ propagandától. Nekünk Magyarország és a magyarok az elsők!”

A kommentekből….

“A magyarok az elsők?! Ezt tudják azok a multik is, akikkel stratégiai partnerségi szerződést közöttetek, cserébe magasról tesznek a magyar dolgozók jogaira?
A magyarok az elsők?! A miniszterelnök azt mondta,hogy van haditerv, csatát nyertek, legyőzték, hadrendbe állították. Azt ígérte, hogy mindenkit meggyógyítanak.
Barátok, testvérek, családapák, családanyák, nagymamák és nagypapám halnak meg nap mint nap, mindeközben Orbán Viktor hadvezért, katonásdit játszik. Hogyan számol el 32 ezer halálesettel a kormány? Hogyan számol el Orbán Viktor a lelkiismeretével?”

“nem lehetne előbb az inflációtól, az eladósodástól, esetleg az 500ftos benzintől megvédeni minket?”

“Az országot tőletek kellene végre már megvédeni!”

“Olyan jó nekünk, hogy ilyen hősök vannak a parlamentben. Szép kiállású, bátor emberek, akik még bizottsági ülésre sem mernek elmenni.”

“Megvédenek bennünket- ha beledöglünk is…!”

“Mitől fél az államtitkár úr, hogy “LMBTQ propagandázik”? Hogyha nem koncentrál elég erősen a heteroszexualitásra, akkor véletlenül bepasizik?”

“Tisztelt államtitkár úr! Az újabban publikált megvédjükös csoportképei, az adj király katonát játékra emlékeztetnek, de ehhez fogják meg egymás kezét, hogy ne tudjon áttörni az ellen.”

“A 20000 ukránnal, 16000 kínaival, 3000 vietnámival, A letelepedési kötvényesekkel, kalettával????”

“Megnyugodtam, azt hittem a penzunk az elso…!”

“Mennyi szellemileg visszafogott aki csak a küldetésben gondolkodik,de a választókat faképnél hagyták…..igaz ennyi elmebéli képesség hogy ezt megérezzék nincs a nyolcukban.”

“Az állami vagyon alapítványokba történő kiszervezésétől is mentsen meg minket, kérem!”

“Most éppen a 4.hullám támad. Arról hallottak már? 32 000 embert nem sikerült megvédeni. És ez nem a végső szàm”

Kapcsolódó

 

Nekiestek Németh Szilárdnak a követői - "Tőletek kellene végre már megvédeni az országot!"

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.