Tizenöt fős társaság “rontott neki” kedden Szeged belvárosában a kormánypárt két aktivistájának nem sokkal dél után a belvárosban – állítják a Fidesz –aktivisták, akik olyan keménynek ítélték a helyzetet, hogy kihívták a rendőröket.
[mnky_ads id=”3390″]
Az eset a Széchenyi téri nagy-postánál történt valamivel dél után. a Szegedma.hu hírportálnak Mihálffy Béla önkormányzati képviselő elevenítette fel a horrorisztikus történetet:

A banda elfoglalta a Széchenyi téren álló standot, és menekülésre késztették az aláírásokat gyűjtő két nőt..

A megszólaló úgy vélte, hogy:

“politikai provokáció történt, és szomorúnak tartja, hogy Szegeden egyáltalán ilyen megtörténhet”!

Mihályfi Béla a Fidesz önkormányzati képviselője arról beszél, hogyan zaklatták aláírásgyűjtő aktivistáikat a postánál a belvárosban.

Gepostet von Szegedma Hírportál am Dienstag, 12. Dezember 2017

A Fidesz aláírásgyűjtést indított el Szegeden annak érdekében, hogy az emberek kinyilváníthassák véleményüket arról,

“mit szólnak ahhoz, hogy a baloldali városvezetés szükség esetén migránsokat telepítene be a városba”.

A politikus a történtekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy, a rendőrségnek konkrét személyleírást adtak, így bíznak abban, hogy minél hamarabb megtalálják az elkövetőket. Szavai hiteléül még hozzátette:

“A támadók német szórólapokat is ott hagytak a standnál, amelyen Martin Shulcz fényképe mellett Orbán Viktort és politikáját gyalázták”

Mint mindennek, ennek is két oldala van, hallgattassék meg a másik fél is.

 

Flashmob

Kékesi Márk, a szervező szegedi MigSzolg részéről az alábbiakat posztolta közösségi oldalára:

“Semmi mást nem csináltunk, mint közterületen felolvastuk a Büntető Törvénykönyv vonatkozó passzusát, ami véleményem szerint teljesen adekvát válasz arra, hogy Önök közpénzből egy nyilvánvaló hazugságot terjesztenek. A videón látható, hogy a Fidesz-aktivisták szinte azonnal elhagyták a standot, utánuk is mentünk, hogy jöjjenek vissza bátran, mert nem tudjuk sokáig őrizni az otthagyott, az aláírók személyes adatait is tartalmazó íveket. Remélem, senkinek nem esett bántódása az akció során. Sajnálatomat fejezem ki, ha a hölgyek valóban megijedtek, nem ez volt a célunk, nyilván nem nekik szólt ez az üzenet. Még egy fontos dolog: a kezdeményezésnek semmi köze nem volt Botka Lászlóhoz vagy az MSZP-hez; jóérzésű szegedi állampolgárként, civilekként így kívántuk felhívni a járókelők figyelmét arra, hogy zavar bennünket, ahogy honfitársaink agyát mossák rövid távú politikai céljaik érdekében.”
[mnky_ads id=”3390″]
(forrás: szegedma.hu)

1 COMMENT

  1. Ezért a flashmobért minimum 1 év börtön jár.
    (A hazudós fityeszesnek)
    Messze járok az igazságtól amennyiben azt feltételezem, hogy a kedves aláírásgyűjtő nőiasszonyok közmunkában végezték a dolgukat? Politikai meggyőződés nélkül minek is vállalták volna, hogy végig hallgatják a bevásárló szatyros felolvasó terroristákat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here