Karácsony ide, karácsony oda, én nem bocsátok meg! Az Jézus dolga! – Nem csoda ez!

Fejér megyében van egy kicsinyke község. Ez vezeti 2020-ban Magyarországon az egy bevallóra jutó tőkejövedelmek alapján a települések listáját. Nem csoda ez. Hiszen a csoda már korábban megtörtént. Itt fogant, majd itt nevelkedett 1963.május 31-napjától a Magyar Betlehem-Felcsúti Csillag! Nemzetünk megmentője és jótevője.

A felcsúti Messiás születése

Van itt minden, amit a piszkos komcsi időkben egy falusi gyerek nem kaphatott meg. De mostanra a Szeretett Vezér gondoskodott róla. 1963-ban a gyerekek Karácsonykor még csak otthon tudtak játszani kisvasúttal. Mára alkotott nekik a Nemzet Fővasútasa igazit, amit ha kell, meghosszabbít egész Szibériáig! Az ellenzék ráadásul ingyen utazhat oda a Putyin Pópával kötött nemzetközi megállapodás alapján.

1963-ban a falusi gyerekek még csak rongylabdát rúghattak itt a libaszaros legelő füvén, de a Kedves Vezető ebben is a kedvükbe járt, nem hagyja veszni a tehetségeket. Rittyentett egy olyan stadiont a kert végébe, hogy a külföldiek is csodájára járnak! Hát hiába! A magyar lelemény páratlan!

<<FRISS HÍREINK!>>

Én csak arra kérem a Jóistent, hogy áldja meg mindezért a mi Nagyságos Királyunkat

Ilyen csodás Földi Királyság esetében tehát egyáltalán nem meglepő, hogy Felcsúton átlagosan 472,4 millió forint tőkejövedelem jut egy bevallóra. Igen, ki is írom! Négyszázhetvenkettő millió forint egy emberre!

Én csak arra kérem a Jóistent, hogy áldja meg mindezért a mi Nagyságos Királyunkat, akire egész népe csak hálával és szeretettel gondolhat! Adjon neki még több tehetséget az ország hasznára és hosszú életet!

Azért, hogy át tudja érezni mindazok szenvedését, akik most fűtés nélkül laknak lepusztult falvaikban, és zsíros kenyeret szolgálnak fel ünnepi vacsoraként a gyerekeiknek! Érezze át mindazok fulladását, tüdő rázkódását, akik a szétb@szott egészségügy miatt nem kaptak megfelelő ellátást, és azért még a hivatalos, hazug statisztika szerint is 8 percenként meghaltak tegnap a covid járvány miatt. Megint elsők lettünk valamiben! Népesség arányosan a legtöbb ember nálunk hal meg az Unióban! Az ő anyjuknak, gyereküknek kimondhatatlan gyásza járja át  szívét a Zsarnoknak! De jó sokáig tartson!

Karácsony ide, Karácsony oda, én nem bocsátok meg! Az Jézus dolga! De szerintem ő már régóta messzire elkerüli a Karmelita Kolostort!

csoda

One thought on “Karácsony ide, karácsony oda, én nem bocsátok meg! Az Jézus dolga! – Nem csoda ez!

  • 2020.12.28 at 21:53
    Permalink

    …nem azé aki akarja,és azé sem aki fut, csak a könyörülő Istené.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest