Nem csak azt tudjuk most hol van, de azt is hová készül! Orbán Kirgizisztánba hivatalos, a Nomád Világjátékokra!

Épp hogy kiderült a nagy titok, miszerint Orbán Viktor Horvátországban tölti éves rendes szabiját, de még aznap jött a hír, hogy szeptember elején Kirgizisztán érezheti magát megtisztelve általa.

Ha harc, hát legyen az, ott a helye!

Kirgizisztán független hírügynöksége, az AkirPress számolt be arról, hogy a kazah, az azeri, a török, az üzbég államfők mellett a magyar miniszterelnök is jelen lesz a harmadik Nomád Világjátékok ünnepélyes megnyitóján – szúrta ki a 444.hu.

Orbán Viktornak sikerült – világelső lett!

 

A Nomád Világjátékokat az Iszik-köl régióban rendezik majd meg szeptember 2. és 8. között. A Nomád Világjátékok a közép-ázsiai régió házi olimpiája, kirgiz, kazah, azeri, üzbég, türkmén, tádzsik versenyzők mellett Oroszország egyes régióiból, illetve Mongóliából, Törökországból és Afganisztánból is érkeznek indulók.

A 2016-os világjátékok díszvendége, a teljesen beputyinozott Steven SeagalFotó: Tabyldy Kadyrbekov/Sputnik

Az eddigi összes tornát Kirgizisztánban tartották,

a legutóbbi, 2016-os viadalon már 23 versenyszám volt, többek között a solymászást és a nyilazást ötvöző salburunban, az Er Enish néven ismert, lóháton történő birkózásban, a toguz korgol nevű táblás társasjátékban, tradicionális birkózásban, illetve a kecske teteméért vívott lovas verekedősportban, a kok-boruban.

Fotó: Tabyldy Kadyrbekov/Sputnik

A magyar miniszterelnök útjának részleteiről a portál megkérdezte Havasi Bertalan szóvivőt, ha további információkat is megtudunk, mindenképp beszámolunk róla. A képeket elnézve a magyar miniszterelnök remekül érzi majd magát és biztosan élményekkel és ötletekkel gazdagon tér haza.

Mit keresett az Orbán-gyerek Erdogánnál? – Felházpap, vagy focidrukker minőségében volt jelen?

Örvendjen, akit érint: megvan Orbán Viktor!

Orbán Viktor nem csak Sorossal, de a protokollal is harcban áll!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük