Nem én mondom, hanem a szombati horoszkópod! - Városi Kurír

Sorting by

×

Nem én mondom, hanem a szombati horoszkópod!

Eldördült a startpisztoly, indul  az első júliusi hétvége! Az időjárás is kedvezőnek ígérkezik, csitult a kánikula, így bármit tervez is, nem lehet panasz a fokokra. És, hogy milyen meglepetéseket tartogatnak a csillagok? Nézz utána a horoszkópban.

Hirdetés

Kos

Némi idő elteltével észre fogja venni az élet szép oldalát is. Meglehet, hogy az elmúlt napokban túl sok időt fordított a munkájára és más kötelezettségei teljesítésére. tegye félre az aggodalmait, pihenjen kicsit és élvezze az életet.

Ne legyen alázatos; nem kell tolerálnia a partnere viselkedését, ha nem tetszik önnek, amit csinál. Mondja meg neki, hogy mi zavarja.

Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem. Mivel ön nem egy gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.

Bika

Ha nem felel meg a jelenleg helyzet önnek, akkor itt az ideje a változtatásnak. Végre elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ne habozzon, mert akkor elszalasztja ez a remek alkalmat, és meglehet, hogy sokat kell majd várnia a következőre.

Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok – még ha kegyes hazugságok is – általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.

Ha kevés szabadideje marad a nap végére, akkor inkább töltse az estéjét egy sci-fi könyv olvasásával, mint egy fantasy regénnyel. Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is.

Ikrek

Az ön közvetlen környezetében élő emberek jó véleménnyel vannak önről, mivel korábban komoly erőfeszítéseket tett, hogy igaz barátjuk legyen. Néhány új ismeretségre is szert tesz a régebbi kapcsolatainak köszönhetően, ami jól fog majd jönni a munkája terén és a magánéletében is.

Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.

Ne hagyja, hogy megzavarják a munkában. Amikor dolgozik tegye félre az otthoni gondokat, máskülönben nem lesz képes kellően a feladataira koncentrálni. Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz, még abban az esetben is, ha az egyik ellenlábasáról van szó.

Rák

Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét. Ez mindenkivel megesik, hiszen emberek vagyunk. Arra vigyázzon csak, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el, és, hogy szerezzen feleslegesen ellenségeket magának. Használjon egy naplót ha szükséges, és jegyezze fel abba a fontos teendőit.

A családtagjai lehet, hogy nem értenek egyet az életstílusával, és igyekeznek majd önt lebeszélni róla. Emiatt ne legyen dühös, hiszen csak jót akarnak önnek.

Arra fordítsa a figyelmét, ami igazán fontos, és ne engedje, hogy mások kizökkentsék, vagy eltereljék a figyelmét. Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.