Sorting by

×

Nem az a hírérték, hogy Tállai András buta, hanem, hogy az Orbán-rendszerben úgy hívják: kormánytag – véli Jakab Péter

A Jobbik elnökének Facebook-posztja szerint sokkal fontosabb kiemelni, hogy Tállai András korábban a NAV elnöke volt, most pedig a Pénzügyminisztérium államtitkára, a szakmai kérdésekre pedig szimplán az a válasza, hogy „Gyurcsány”.

“A sajtó valamiért érdekesnek találta megírni, hogy Tállai Andrást butának neveztem a parlamentben

Szerintem nem ez a hírérték, hanem az, hogy ez az ember a NAV elnöke lehetett, most meg a Pénzügyminisztérium államtitkára. Szellemi képességeiről sok mindent elárul, hogy arra a szakmai kérdésre, miszerint mikor állítja vissza a kormány az általuk megszüntetett lakástakarék-rendszert, azt válaszolta, hogy „Gyurcsány”. Igen. Ez az ember valóban buta. Az Orbán-rendszerben úgy hívják: kormánytag.”

A kommentekből….

“Szegény csak papírra írt szöveget tud fel nyögdécselni! A saját kút fejéből nincs gondolat amit el tudna mondani! És az ilyen vezetők kellenek nekünk?”

“Nem értem hogy a francba létezik az hogy az összes fideszes csak olvasva tudja elmondani amit akar! nem tudja fejből?”

“Csak nézz rá, meg sem kell szólalnia, az a fej mindent elmond!!!”

“Ez nem buta ha nem egy címeres barom!A Fideszbe nem a COVID a járvány,ha nem az Amnézia ami pusztítja az agysejtjeiket!!Hogy tudta osztani az észt ellenzékbe az üzemanyag ár csökkentéséről, most meg kussol a szarházi!!Az internet nem felejt te hájas disznó!!!!!”

“Szóval akkor jól érzem, hogy a “miniszterhelyettes úr” szerint a CSOK találkozik a magyar társadalom igényeivel?!? Biztos hogy mindenki azt akarta, hogy 3-4-szeresére emelkedjenek az ingatlanárak azért, hogy majd ezt kövesse az építőanyag és a munkadíj ára, ami azt jelenti, hogy most egy család ugyanannyi befektetéssel építsen / vegyen házat (vagy drágábban)?!? Miközben egy egyedülállót totálisan ellehetetlenítenek?!? Gratulálok “kedves” tállai andrás “miniszterhelyettes úrnak”! Totálisan bejöttek a számításai!”

“Birom ezt a Jakab Pètert!!0 Megfogja mindegyiket!! Amit mèg külön birok benne, hogy nem olvassa csak úgy spontán tálalja nekik .Bravó!!Ez külön èrdem!!!Le a kalappal előtte!!”

“Engem borzasztóan irritál, hogy ezek a moslékok, köztük a kiralyukkal, csak felolvasni tudják a szöveget. Nem a számadatokat olvassák az egész beszédet. Természetesen az adott kérdésre választ nem adnak, mert az nincsen a papíron.”

Előzmény

A parlament hétfői ülésén Tállai András pénzügyminiszter-helyettes arról kezdett el beszélni, hogy Jakab Péter is felvette a CSOK-ot, amit korábban kritizált a Jobbik. Majd kétszínűnek és hiteltelennek nevezte a Jobbikot, amiről azt mondta:

„Létrejön a párt Gyurcsánnyal szemben, és ugyanakkor pedig összefog Gyurcsánnyal, nem is tudom, ki ellen.”

Erre a mögötte ülő Jakab Péter annyit kiabált be:

„Jajj, de buta vagy!”

Kapcsolódó

 

Nem ez a hírérték, hogy Tállai András buta, hanem, hogy az Orbán-rendszerben úgy hívják: kormánytag - véli Jakab Péter

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2021.10.30 - 11:00
    Közvetlen hivatkozás

    Hogy Tállai buta? Igen finoman fogalmazott Jakab. De ha valaki tud fideszes párt, és/vagy kormánytagról, aki okos, intelligens,az jelezze, mert azonnal nyert egy hangszórót… Már régóta mondogatom,hogy orbán azért vette körül magát ilyen nyomikkal, mert akkor fényesebben villog az ő fenenagy okossága, ami nem annyira okosság, mint rafinéria, ami kizárólag arra irányul, hogy miképp lehet ezt a nyomorúságos országot a végletekig kifosztani, szétzülleszteni, teljesen tönkretenni. Ez nagyrészt sikerült is a puhos törpének, ha csak az oktatás szétverését, vagy az egészségügy hazavágását nézzük. Valószínűleg addig nem nyugszik, ameddig az EU-s országok legutolsója nem leszünk. És már csak Bulgária van mögöttünk.

    Válasz
  • Visszajelzés: Tállai András elszabadult - kocsmának nézte a parlamentet! - Honnan jött ez az ember? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.