Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt - Megszólalt a fenyegető! - Városi Kurír

Sorting by

×

Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt – Megszólalt a fenyegető!

Nagy port kavart a héten a hír, hogy Kálmán Olgát, a DK politikusát és családját halálos fenyegetés érte. Miután feljelentést tett, pillanatok alatt megtalálta a rendőrség az 53 éves éves férfit, aki Győr központjától nem messze egy kertes házas övezetben, idős édesanyjával él. Azzal magyarázta a magyarázhatatlant, hogy nem tudta megszerezni Kálmán telefonszámát, így a közösségi médiát választotta és egyébként is ő csak “visszagyűlölködött”.

Hirdetés

Nem én kezdtem….

Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt. Nem titkolom, rengeteg politikusnak írtam már mérhetetlenül mocskolódó, gyűlölködő levelet. Kálmán Olga csak az egyik a sok közül. A családban mindenki jobboldali, de messze én gyűlölöm a legjobban őket, köztük Kálmán Olgát is.

-szögezte le V. Gábor, akit az ügyben a BRFK az

életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségével gyanúsít

és aki

szabadlábon védekezhet.

Megszólalt az az 53 éves győri férfi, aki halálosan megfenyegette a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagját, Kálmán Olgát. A politikus május 4-én tett feljelentést, miután gyűlölködő, trágár, fenyegető leveleket kapott. A levelek feladója a Blikknek azt mondta: azért írt Kálmán Olgának a Facebookon, mert a tudakozó nem tudott elérhetőséget adni hozzá.

A baloldal mérhetetlen gyűlölködést folytat ellenünk, jobboldali érzelmű emberek ellen, és ezt nem lehet tovább elviselni, kibírni és elfogadni. Nincs mitől félnem, nem követtem el bűncselekményt, csak a véleményemet írtam le. Talán drasztikusan fogalmaztam, de természetesen soha nem váltottam volna be a fenyegetést. Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt

– mondta férfi.

Mint megírtuk, az ügyben eljárás indult: a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségének gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az 53 éves férfit győri otthonában fogták el, kihallgatása óta szabadlábon védekezhet.

Négyen jöttek, elvitték a számítógépet és két telefont, aztán bevittek kihallgatásra. Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. Hogy bocsánatot kérek-e Kálmán Olgától? Majd ha előbb ő bocsánatot kér Orbán Viktortól a gyalázatos kijelentéseiért

– nyilatkozta a győri férfi.

A lap megkereste Kálmán Olgát

Nagyon rossz és nyomasztó érzés volt olvasni ezeket az üzeneteket, egyáltalán nem voltam nyugodt tőlük. Sok dolgot kibírok, de iszonyatosan felzaklatott, hogy a családom, a gyerekeim életével szórakoznak és a megölésükkel fenyegetnek. A gyűlölet további gyűlöletet szül, és ennek véget kell vetni. Ha tudtam tenni annak érdekében, hogy ezt hagyjuk abba, akkor már mindenképp megérte

– mondta, aki a feljelentéssel szeretne példát mutatni és felhívni a figyelmet arra, hogy még egy közszereplő sem köteles eltűrni az ilyen súlyos gyalázkodást.

Gyűlölködünk…?

 

kálmán

Hirdetés
átver

7 hozzászólás

  • 2021.05.07 - 13:04
   Közvetlen hivatkozás

   Ez az idióta baromarc háttal ül a mozinak? 11 éve élünk gyűlöletkampányok árnyékában, amit orbán folytat. Az alany időnként változik. Soros, Brüsszel, migráncsok, stb. Vagy orbánnak lehet gyűlölködni? . Most épp az oltásellenes baloldalon lovagolnak, de valószínűleg már mindenki tudja, hogy ez nettó hazugság. A baloldal sem az a baloldal, amire ez az agyatlan barom gondol, mert ahova pl a Jobbik is tartozik, az nem baloldal, hanem ellenzék. Nem világos, hogy Kálmán Olga pontosan mit is mondott orbánra, de K. O. nem szokott hazudni, orbán viszont ritkán mond igazat. Rossz belegondolni, hogy hány ilyen elmeroggyant idióta lehet szabadlábon.

   Válasz
   • 2021.05.07 - 15:10
    Közvetlen hivatkozás

    Igazad van, sok fideszhívő “háttal ül a mozinak”. Tapasztalom, hogy a fidesz gyűlöletkampánya milyen negatív indulatokat képes gerjeszteni. Nagyon jól másolják a náci propaganda bevált módszereit, tudják, hogy tuti működik…

    Válasz
 • 2021.05.07 - 10:40
  Közvetlen hivatkozás

  Magyarországon még soha nem volt ekkora gyűlölködés.(Legalább is a háború óta biztosan nem! A hiba nem az uszítottakban van, hanem az uszítókban. Így néz ki az osztd meg és uralkodj. Így nézhetett ki a történelemben már más demokráciákban is. Én sem gondolom, hogy neki kell börtönbe mennie, legfeljebb egy pszichológushoz, aki indulatkezelést javasolna. De határozottan börtönbe kellene mennie azoknak, akik ezeket az embereket felcukkolják! Vajon tisztában vannak vele, hogy egy pont után már nem lehet az indulatokat szabályozni?

  Válasz
 • 2021.05.07 - 14:48
  Közvetlen hivatkozás

  A múlt század első felében, teljesen így indult minden. Hagyjuk, hogy megismétlődjön?

  Válasz
 • 2021.05.07 - 20:49
  Közvetlen hivatkozás

  Ez maga a borzalom, az iszonyat, és ez 2021-ben Magyarországon megtörténhet! Ide vezetett az orbáni uszító, gyűlölet politika. Ez FIDESZ, ez Orbán Viktor. Sajnos a fidesz, Orbán politikája ide vezetett. Tényleg változás kell, mert ha 2022-ben is így folytatódik, mindenképpen elszabadúl a POKOL, és ezt nem akarjuk. Sajnos FÉLÜNK.

  Válasz
 • 2021.05.22 - 10:04
  Közvetlen hivatkozás

  Győrben élek, és sajnálom, hogy Győrben él ilyen elmeroggyant alak! Sajnos ezek az alakok nem ismerik az igazságot, és támadásnak fognak fel minden nekik nem tetsző hozzászólást. Sajnos családomban is van olyan, aki nem nekem, és a szemének, hanem orbánnak hisz. Szeretném, ha .nem a szép szavaknak, hinnének, hanem többen látnák a valóságos helyzetet.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.