Most olvasom, hogy a kormánykörökben nagy migránsszakértőként tisztelt német Georg Spöttle, aki előadott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, rendszeresen szerepelt a királyi tévében, Tusnádfürdőn a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadójával együtt lépett fel, azelőtt “ufológus” volt.

Beszámolókat tartott arról,

hogy a kis szürke földönkívüliek éjszaka kiemelték az ágyából és orvosi kísérleteket hajtottak végre rajta.

Azért ez nem szép. Ha már a kormánynak feltétlenül az ufók kebelbarátjára van szüksége, akkor találhatnának igaz magyart is. Tiltakozom Pataky Attila méltánytalan mellőzése ellen! Ráadásul ő a jobb, a földönkívüliek ezért már kétszer magukkal is vitték. Ezt tőle magától tudjuk. Ahogy azt is, hogy egyszer egy űrlény fejétől különvált a szeme, (én már ettől frászt kapnék), és becsapódott Pataki koponyájába. És neki a felesége is különleges -erről is informált minket-, mert a testében egy 120 éves varázsló lakik. Kérdem én, tud-e bármi hasonlót felmutatni Spöttle felesége?!

Tudom a megoldást

A magyarok pozitív megkülönböztetése érdekében a megbízható káderekre is ki kellene ragasztani az áruk körében használatos “magyar termék” emblémát. Hogy e tekintetben mi a magyar, azt már külön rendelet is szabályozza, nem lehet eltéveszteni: magyar a termék,

“ha a felhasznált alaptermék magyar eredetű, és előállításához valamennyi eljárást Magyarországon végeztek”.

Tuti, hogy ez Patakinál is stimmel. Viszont Stöttke e rendelet értelmében legfeljebb a “hazai feldolgozású termék” matricát viselhetné, mint aki

“többségében import összetevőket tartalmaz, de a feldolgozási műveleteket Magyarországon végezték”.

Ezt azért ne sajnáljuk tőle

Tanait és ideológiáját, benne Orbán politikájának felmagasztalását itthon, a magyar kormány igényeinek megfelelően dolgozták fel és hasznosítják. Ha nem is “magyar termék”, azért jó helye lehet az üzletben. Kíváncsi lennék az árcédulára is. Ufós felárral együtt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét