Nem igazság! Megint elnyomják a magyart!

Most olvasom, hogy a kormánykörökben nagy migránsszakértőként tisztelt német Georg Spöttle, aki előadott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, rendszeresen szerepelt a királyi tévében, Tusnádfürdőn a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadójával együtt lépett fel, azelőtt “ufológus” volt.

Beszámolókat tartott arról,

hogy a kis szürke földönkívüliek éjszaka kiemelték az ágyából és orvosi kísérleteket hajtottak végre rajta.

Azért ez nem szép. Ha már a kormánynak feltétlenül az ufók kebelbarátjára van szüksége, akkor találhatnának igaz magyart is. Tiltakozom Pataky Attila méltánytalan mellőzése ellen! Ráadásul ő a jobb, a földönkívüliek ezért már kétszer magukkal is vitték. Ezt tőle magától tudjuk. Ahogy azt is, hogy egyszer egy űrlény fejétől különvált a szeme, (én már ettől frászt kapnék), és becsapódott Pataki koponyájába. És neki a felesége is különleges -erről is informált minket-, mert a testében egy 120 éves varázsló lakik. Kérdem én, tud-e bármi hasonlót felmutatni Spöttle felesége?!

Tudom a megoldást

A magyarok pozitív megkülönböztetése érdekében a megbízható káderekre is ki kellene ragasztani az áruk körében használatos “magyar termék” emblémát. Hogy e tekintetben mi a magyar, azt már külön rendelet is szabályozza, nem lehet eltéveszteni: magyar a termék,

“ha a felhasznált alaptermék magyar eredetű, és előállításához valamennyi eljárást Magyarországon végeztek”.

Tuti, hogy ez Patakinál is stimmel. Viszont Stöttke e rendelet értelmében legfeljebb a “hazai feldolgozású termék” matricát viselhetné, mint aki

“többségében import összetevőket tartalmaz, de a feldolgozási műveleteket Magyarországon végezték”.

Ezt azért ne sajnáljuk tőle

Tanait és ideológiáját, benne Orbán politikájának felmagasztalását itthon, a magyar kormány igényeinek megfelelően dolgozták fel és hasznosítják. Ha nem is “magyar termék”, azért jó helye lehet az üzletben. Kíváncsi lennék az árcédulára is. Ufós felárral együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük