Nem kandikamera, nem ittam magam fideszesre: futódomb 106 000 000 forintért

Na, végre! Eleddig meg bambán éltem az életem, és lövésem nem volt mi is hiányzik az életünkből, nekünk turbómagyaroknak! Futódomb!

FUTÓDOMB, 106 000 000 forintért!

Egy cca. 31 méter hosszú, 17 méter széles földhányás – nyugi, hányadék itt minden – amit a változatosság kedvéért, na, hol fognak összehordani? Na, hol? Felcsúton, bazmeg, FELCSÚTON!

Értik? FELCSÚTON! 106 millióért! Haha! Nem kandikamera, nem is ittam magam fideszesre, nem ezért írok zöldségeket. Áááá! Ez a magyar rögvalóság! Felcsúton, a Kedves Vezető rezedaszagú kis falujában, hol máshol? A semmi és a valami határán árválkodó, világvégi – bocsika minden felcsútitól – falucskában, ami szakrális és politikai jelentőségét tekintve, a Kedves Vezető őrült uralkodásának elmúlt néhány évtizedében már-már a Kheopsz piramisához mérhető jelentőséget kapott.

Van itt minden!

Fűtött-hűtött, műnappal napoztatott, foci nélküli edzőpályák tucatjai, nézők nélküli stadion, látogatók nélküli látogatóközpont, százmilliókért kazánház, eredeti Makovecz-stílusban (besz@rás, komolyan!), utas nélküli kisvasút, meg persze a K. Vezető dácsája. Most meg lesz végre 106 millióért valami rohadt domb is. Hiánypótló darab. Amíg az űrrepülőtér el nem készül. Mert, hogy elkészül az is, arra nyugodtan mérget vehetnek!

Most domb készül. FUTÓDOMB, hogy verje meg az isten. Amit persze, gondolom a K. Vezető volt iskolatársa fog majd megépíteni. Ki, más? Ha atomerőművet tud (nem tud), talán egy dombot is összelapátol. 106 millióért? Még a hülyének is megéri. Mondjuk a K. Vezető iskolatársának, akivel talán az alsó tagozat, első osztályában járhattak együtt. Nem hinném, hogy tovább bírhatta a mi gázszerelőnk a mentális terheket.

Az őstehetség, pénzügyi zseni mangalicaszerelő,

bank és országtulajdonost, nos…öööö…szóval, abban megegyezhetünk, hogy nem az agya miatt szeretjük. Meg minek egyetemre járni? Lehet azt venni is. Akkor? Mutasson valaki M. Lőrincnél sikeresebb magyart. Széchenyi a Tudományos Akadémiájával? Ugyan már! Ne röhögtess, kiscsákó!

Futódomb! Ez kell a magyarnak! Meg mangalicaszerelő, meg saját lábra álló, elvált Rogán Cecília művésznő, meg a szent család a királyi várban, meg a nemkormányzati honvédségi repülőflotta, ami már magától is odatalálna az összes puccos üdülőhelyre, szigorúan titkos katonai céllal, persze.

….Meg az 1600 forintos karaj, amitől épp ma estem hanyatt a piacon. Mert nekünk meg ez jutott.

MI A PIKLI VAN ITT HÖLGYEIM,URAIM. MIND MEGHÜLYÜLTÜNK?

megoszt

Egy hozzászólás itt: “Nem kandikamera, nem ittam magam fideszesre: futódomb 106 000 000 forintért

 • Avatar
  2020.01.12 - 04:10
  Közvetlen hivatkozás

  Szögezzünk le néhány tényt:
  1.Orbán Viktor nem Felcsúton született, hanem Alcsúton
  2. Pontosabban Alcsútdobozon, mert, egy összevonásnak köszönhetően ma már így hívják a Fejér-megyei települést
  3.Székesfehérvárra járt gimnáziumba, ott iskolai KISZ titkári pozíciót töltött be
  4.Székesfehérvár is több település összevonásából jött létre, például összevonták Csurgóval, ebből lett Fehérvárcsurgó, majd, miután a város megyeszékhelyi rangot kapott valamikor több száz évvel ezelőtt, vált Székes-Fehérvárrá (mely ősi római provincia volt annak idején
  4.Édeanyja nem volt cigány, tanítőnő volt

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük