Nem kell kapcsolgatni! A HírTV híradósait az Echo TV Angol utcai székházába vezényelték…..

Értesüléseink szerint a Hír Televízió munkatársainak egy részét az Echo TV Angol utcai székházába vezényelték át, péntektől ott fognak dolgozni. Más munkatársak – forrásaink szerint 20-40 ember, köztük vágók, operatőrök, riporterek – rendelkezési állományba kerülnek, ami egy esetleges csoportos létszámleépítés előszobája lehet – írja a 24.hu.

Az alom melege….

Teljesen logikusnak mondható a lépés, hiszen egyazon híradót pénzünk kidobása két helyen készíteni. A tartalmában megegyező hírműsor azonban mégis mutat majd némi különbséget, a hírolvasók mások lesznek. Úgy tűnik, újabb állomásához érkezett a Hír TV és az Echo TV működésének összehangolása.

Ez magyarán azt jelenti, hogy mindkét csatornán ugyanaz a híradó lesz majd látható, csak más olvassa majd fel a híreket.

A TV2 még maga készíti a napi gyűlölködést

A portál birtokába került dokumentumok szerint már azt is részletesen meghatározták, hogy milyen technikai csatornákon, és milyen szabályok mentén kerülnek az Echo TV-s anyagok a Hír Televízió szerkesztőségébe. Az ötlet nam újkeletű és nincs csodálkozásra ok, hiszen a két jobboldali tévécsatorna tavaly novemberben került a Liszkay Gábor szakmai irányításával létrejövő Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványba.

Az új szervezetbe a jobboldali orgánumok többsége – így az összes megyei lap, az Origo, a Nemzeti Sport, a Bors, a Ripost, a Lokál és több rádióállomás – bekerült, kimaradt viszont belőle a nemrég elhunyt Andy Vajna TV2-je és kereskedelmi rádiói.

Bödőcs, a híradós – hol máshol, mint az MTVA-ban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük