Sorting by

×

Nem kertelünk: itt a szerdai horoszkóp!

Ha reggelente kinéz az ablakon, úgy tűnhet mostanság, hogy megviccelte az órája, hiszen még sötét van, de ne higgyen a megérzésének, egyszerűen csak közeleg a tél. Hiába van hideg, esik az eső, reménytelenül szürke az ég, ez mind ne vegye kedvét, ilyenkor is történnek jó dolgok! Hogy ma mik? Olvassa a horoszkópját!

Kos

Ha magányosnak érzi magát, akkor ne féljen megtennie azt a lépést, amivel enyhítheti a magányát. Például akár egy házi kedvencet is beszerezhet, és a segítségével könnyebben megbirkózhat ezzel a periódussal és elterelheti a negatív gondolatait is. Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek. Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.

Semmi sem rosszabb annál, mint amikor a nap rohanással kezdődik. Inkább keljen fel kicsit korábban és készítsen magának egészséges reggelit. Ettől egész nap jobban fogja magát érezni.

Bika

Az ön közvetlen környezetében élő emberek jó véleménnyel vannak önről, mivel korábban komoly erőfeszítéseket tett, hogy igaz barátjuk legyen. Néhány új ismeretségre is szert tesz a régebbi kapcsolatainak köszönhetően, ami jól fog majd jönni a munkája terén és a magánéletében is. Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából. Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek.

Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

Ikrek

Előfordulhat, hogy az utóbbi időben úgy érzi, hogy nem tudja kellő mértékben kipihenni magát. Töltsön egy egy kellemes esetét a barátai, vagy a párja társaságában, így megszabadulhat majd a felesleges stressztől. Gondoljon mindig a problémák okára és ha megtalálta, akkor szabaduljon meg tőle olyan hamar, amint csak lehetséges! Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek. Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se.

Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.

Rák

Az idegesség nem fog javítani a hangulatán, ráadásul még meg is bánthat valakit miatta. Próbáljon meg lazítani és ne legyen dühös olyan emberekre, aki egyáltalán nem tehetnek arról, hogy most éppen rossz passzban van. Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie. Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat. Az egészség sokkal fontosabb a sportolásnál.

Ezért ne erőltesse túl magát, ha egy-két napot kihagy az edzésben, attól még nem fog visszaesni a teljesítménye.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.