“Nem kétség, hogy az ellenzék nem más, mint fizetett ellenség…”

Dopeman új dalának klipjét hallgatva, kiderül, hogy a szerző nincs elragadtatva Magyarország ellenzéki pártjainak teljesítményétől. Megkapja magáét minden szerinte arra érdemes Az # ellenzék (Esküszöm, nekem kellemetlen) című opusában.

A “mondás”:

„nem kétség, hogy az ellenzék nem más, mint fizetett ellenség, mert a rendszer adja a jövedelmét, és gátlás nélkül elteszi a fizetését”.

 

Dopeman pár évig komolyan kivette a részét az ellenzékiségből, ledöntötte Orbán Viktor hungarocell szobrát, indult a nyolcadik kerületben egy időközi választáson, de sokakkal együtt besokallhatott.

“….Nem kétség, hogy az ellenzék Nem más, mint fizetett ellenség, mert a rendszer adja a jövedelmét és gátlás nélkül elteszi a fizetését. A köz pénzét ugyanúgy herdálja, mint egy kormánypárti oligarcha, kinek a kényét és kedvét szolgálja, amíg az Orbán a csontokat dobálja. Most, hogy túl van a választási kudarcon, kezdődik a nonstop karácsony. Már az első napon a Parlamentbe’ egy vadonatúj iPhone üdvözölte. Úgyhogy alaptörvény ide, csalás meg oda, gyorsan esküt tett a diktatúrára és folytatódhat az ördögi kör, mert a pofiján neki vastag a bőr….”

A klip nem sokat pihenhetett a polcon, elég frissek az események, amire reflektál. A negyedik Orbán-kormány eskütételéről, az új ajándék telefonokról is szó esik benne.

Visszatérő refrén

“Esküszöm nekem kellemetlen Hogy ezekkel együtt szobrot döntöttem Mert nincsen másom, mint a tököm meg a szavam Ezt a bíróságon is megmutattam Esküszöm nekem kellemetlen Hogy ezekkel együtt szobrot döntöttem Mert olyanok mind, mint a napraforgók Pénzért bármire kaphatók.”

Aki jól esküdött fel, iPhone X-et kapott!

Az államfő kinevezte az új kormány államtitkárait

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük