A KDNP – mint fantompárt – képviselője, Harrach Péter is ráerősített az orbáni fenyegetésre, ha kapnak még négy évet, az első dolguk lesz leszámolni azokkal, akik ezt szerintük megérdemlik. Hogy pontosan kik vannak a Fidesz-bögyben, az az esetben kiderül.
[mnky_ads id=”10553″]

Fidesz-bögy

Harrach a kormánylapnak adott interjújában elmondta: Magyarország jövője most a legfontosabb kérdés, a Fidesz-KDNP épít, az ellenzék, a Soros-hálózat, ahogy naponta látjuk, rombol.
[mnky_ads id=”10552″]
“Ha véletlenül sikerrel jár a Gyurcsány-Vona-Karácsony-Szél koalíció, akkor egy kormányképtelen erő jön létre. Ez a fajta összefogás persze közös szándékot feltételez, ami Magyarországnak nem érdeke. Nem érdeke az országnak, hogy külső erők felé engedelmes, a nyugati migrációs terveket megvalósító kormánya legyen.

Az ellenzéki oldal erőteljes támogatásért cserébe képes alávetni magát a tömeges bevándorlásnak.Ha Magyarországon kormányváltás lenne, akkor delegált képviselői lennének az országnak, akik külföldről irányíthatók, manipulálhatók. (…)

Sajnálom az ellenzéki médiumok képviselőit, mert nekik kell pótolniuk az általuk képviselt és támogatott politikusok és pártok hiányosságait. Emiatt is építenek hazugságokra, torzításokra.

Önállóan indul a KDNP 2018-ban

Az ellenzéki pártok helyett az ellenzéki médiumok kampányolnak, mert ott van az erő.

Az ellenzéki pártok átveszik a valóságtól távol álló médiatémákat, gyűlöletkampányt folytatnak, és azt sulykolják, hogy le kell váltani a kormányt, amely 28 éve a legkomolyabb teljesítményt tette le az asztalra. (…)

Az ellenzéki sajtó szándéka világos, de ezek a lufik április 9-én reggel kipukkadnak, és bebizonyosodik, hogy valótlanságokat híreszteltek. Ezeket a támadásokat tényleg le kell rázni magunkról, mint kutya a vizet, de a nyilvánvaló rágalmak esetében a jogi lépéseket nem lehet megspórolni. (…) 

Az ellenzéki sajtó tudatosan félremagyarázza, ferdíti, kifordítja Orbán Viktor szavait. Alaptalan az is, hogy az elégtétel majd a médiumok ellen irányul. Nem ellenük fog, hanem azok ellen, akik szándékosan elkövették a nagy nyilvánosság előtti rágalmazásokat, becsületsértéseket. Jogi útra kell terelni a rágalmakat, ez egyértelmű. A politikai elégtétel a választás megnyerését jelenti, az erkölcsi pedig azt, hogy az tud győzni, aki az igazságot képviseli, akinek igaza van.
[mnky_ads id=”10551″]
És mindettől függetlenül április 9-én a nap változatlanul keleten kél és nyugaton nyugszik, csak épp akkorra már eldőlt, hogy a demokrácia, vagy a diktatúra jegyében éljük a következő 4 (?) évet.

Van-e egyáltalán köze a KDNP-nek a kereszténységhez?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét