Sorting by

×

Nem mi mondjuk, hanem a horoszkóp, ez a 3 csillagjegy a legcsodásabb feleség és anya

Minden csillagjegy szülöttei más tulajdonságokkal rendelkeznek. Most megmutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akik nagyon különlegesek, mert remek anya és feleség válik belőlük, ráadásul még sikeresek is! Lássuk kik ők a horoszkóp szerint.

Kos

Nagyon kitartó, így amit szeretne azt el is éri, ígéri a horoszkóp. Lehet, hogy az álmaiért sokat kell küzdenie, de ez őt nem rémíti meg. A szeretteivel sokat törődik, számára nagyon fontos a család. Bármilyen helyzet is adódik, mindig megvédi a családját, nem szereti a konfliktusokat, de miattuk hajlandó vitába szállni bárkivel. A munka nagyon fontos a számára, azért dolgozik, hogy mindent megadjon azoknak akiket szeret, de bármennyi dolga is van, akkor is szakít időt a családjára. Ő az, aki késő este is megnézi a leckét, mesét mond, vagy éppen ágyba viszi a szerelmének a vacsorát, ha nem érzi jól magát. Sokszor magát is háttérbe helyezi, csak azért, hogy a családját boldoggá tegye.

Szűz

Csodálatos feleség és anya válik belőle! A szűz nagyon kitartó és szeret szeretni. A boldog párkapcsolat és a vidám családi légkör számára elengedhetetlen. A család boldogsága számára nagyon fontos. Rosszul viseli a konfliktusokat, főleg a szeretteivel. Az idegenek véleménye nem érdekli, de ha a családját bántják azért harap! Odaadó és szeretetteljes. Nagyon békés, de azt senkinek sem engedi, hogy belerondítson a családi békébe. Kitartó és dolgos, így ha nagy tervei vannak, azokat is könnyedén megvalósítja!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.