Zsarolás ellen coming-out – Tehet a fidesz-közeli egy szívességet!

Baján – elnézést az általánosításnak tűnő helymeghatározásért, de ott történt – csúcsra jár a regnáló követőinek aljassága. Aki nem osztja a NER-imádatot, azt megfenyegetik, lejáratják, ahogy szerény képességeikből telik. Ilyen a messze-földön híres Fidesz-kultúra, amit tűzzel-vassal, hátranyilazással védeni igyekszik a nemzeti kormány?

A névtelenek

A Bajai Nemzeti Oldal nevű blog az országos fideszes média szóhasználatához kísértetiesen hasonló nyelvezettel kezdett lejáratócikkeket publikálni bajai tanárokról, amiért az ellenzékkel szimpatizálnak.

Az egyik helyi egyházi iskola angoltanára azért került fel a blogra, mert a Momentum helyi elnökeként részt vett egy budapesti tüntetésen, egy másik bajai tanárt pedig O1G-s Facebook-profilképe miatt pécézett ki az ismeretlen szerző.

A blog beleszállt a bajai lángosozót korábban üzemeltető, jótékonykodó vállalkozóba is, amiért Szél Bernadett az ő nyakában ülve beszélt az MTVA székháza előtt.

– írta a 444.hu.

A kultúra, amit annyira félt a regnáló a menekültektől

Hétfő este Szabó Richárd – a lángosozós – az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán élő adásban jelentkezett be, hogy elmondja, egy névtelen levelet talált a postaládájában, melyen az állt, hogy ha nem hagyja abba a Fidesz támadását, akkor mindenki megtudja, hogy homoszexuális.

Hívő, keresztény és meleg

„Tudom, hogy sok , egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma…Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük. Ma ezt a figyelmeztetést kaptam. Bedobták a postaládámba…persze névtelenül megint. BNO csak nem a bajai nemzeti oldal?”

– írta még le azzal kapcsolatban, hogy a levél alján csak egy BNO aláírás szerepelt, miközben a helyieket lejáratni akaró névtelen oldal épp Bajai Nemzeti Oldal néven fut.

A 444.hu riportját itt nézhetik meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük