Sorting by

×

Nem mondod!-horoszkóp előrelátóknak: amely hónapban születtél, olyan heted lesz!

Péntek van, ilyenkor azok, akik szeretnek előre tervezni, szívesen olvassák, a következő hétre szóló horoszkópjukat. Te szeretnéd tudni mi vár rád az előtted álló 7 napban? A születési hónapod elárulja, mire számíthatsz január 31. és február 6-a között. Plusz meglepetésként eláruljuk, mit ígérnek mára a csillagok!

Január

A jövő héten sok mindent elérhetsz, amit szeretnél. Fontos dolgaidat ajánlott most elintézned, mert sikerekre számíthatsz. A pénzügyi helyzeted miatt ne aggódj, úgy tűnik, lassan helyre jön az anyagi helyzeted. Azokkal az emberekkel vedd körül magad, akik a te szinteden vannak, ne foglalkozz a buta, idegesítő személyekkel.

+ ajcsi: pénteki “mi vár rám”:

Nem igazán kedveli az állandóságot, de egy ideje, mintha mozdulatlanul, egy helyben topogna. Persze önnek is jól esett egy kicsit kifújni magát és pihenni néhány napot, de ez már túl sok. Kell valami kihívás, valami, ami felrázza a megszokott rutinból. Mozduljon ki egy kicsit, de ne csak a közeli parkba, inkább egy hosszabb útra, ahol éri néhány új impulzus.

Február

Ne hagyd, hogy a hangulatváltozásaid irányítsák a hetedet. Bármit is csinálsz a héten, abban sikereket érsz el. Foglalkozz többet magaddal, csináld azt amit szeretsz. A párod és a családod megért téged, nekik mond el mi történik veled, ne törődj a kívülállókkal.

+ ajcsi: pénteki “mi vár rám”:

Általában a papírmunkát másra hagyja, ám most kénytelen leülni és végig bogarászni költségvetését, pénzügyeit. Üljön le, és türelmesen rágja át magát a papírokon, mert csak így kaphat biztos képen aktuális helyzetéről. Hatékony és praktikus életvitelének köszönhetően valószínűleg meg fog lepődni, mennyi pénzt is sikerült megtakarítania. Ennek örömére és, hogy hősiesen kibírta a papírmunka gyötrelmeit, lepje meg magát egy finom vacsorával.

Március

Ne hagyd, hogy megsértsenek, ne törődj a rosszindulatú emberekkel. A családodra koncentrálj, ők szeretnek téged. Ne vidd túlzásba a tevékenykedést, szánj egy kis időt a pihenésre is. Az egészségedre is figyelj oda, mert akkor vagy a legboldogabb, ha fizikailag is jól érzed magad.

+ ajcsi: pénteki “mi vár rám”:

A lehetőség a változtatásra, melyen mostanában törte a fejét, ma kopogtathat ajtaján. Ez lehet egy új lépés a karrierjében, vagy éppen szerelmi életében, de akár egy nagy visszatérés is egy korábbi vesztes csata színhelyére, ezúttal győztesen! Tűzze ki a zászlót a csúcsra, ne szerénykedjen, hisz megdolgozott érte!

Április

A héten nagyon aktív vagy, gyorsabban haladsz a dolgaiddal, mint általában. Használd ki ezt az időszakot és végezd el azokat a feladatokat, amiket mindig elnapoltál.

+ ajcsi: pénteki “mi vár rám”:

Lehetősége nyílhat, hogy kipróbáljon egy új technológiát. Ez lehet egy új telefonos applikáció, esetleg egy számítógépszoftver, vagy egy olyan eszköz, ami nem minden nap kerül a kezébe. Használja ki jól ezt a nem várt lehetőséget, mert a tanulás mellett nagyon sok szórakoztató is van egy ilyen újdonság megismerésében, sőt az is lehet, hogy fény derül eddig fel nem fedezett, művészi énjére is.

<<< Nézzen bele, ha van kedve! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.