Hiszi, nem hiszi? - Napi horoszkóp 2019. március 26., kedd - Városi Kurír

Sorting by

×

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. március 26., kedd

Olvasóink jelzései alapján kicsit átalakítottuk, egyéb témákkal is kibővítettük  vásárlási horoszkóp rovatunkat. A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás mit ígér a mai napra.

Hirdetés

Kos 03.21 – 04.20. – Ellentmondásos….

Ha jól készítette elő vállalkozását, nyert ügye lehet. Hivatásában, tanulmányaiban kiugró sikerekre számíthat. Előfordulhat mégis, hogy megkérdőjelezi a saját teljesítményét. Egy pillanatra meginoghat az önbizalma. De csak egy pillanatra, hiszen gyorsan változik a hangulata. Mai jó vásár: édesség.

Bika 04.21. – 05.20. – Remek….

Frissen ébred, pompás az új szájvíz és a dezodor, amit vásárolt, igaz, furcsa is volna, ha ilyen sok pénzért rossz lenne. A munkahely is csendes. “Tájkép csata után” – állapítja meg elégedetten. Végre nyugodtan dolgozhat, békén hagyják, nem zavarja senki. Az egész estét a kedvesével tölti, olyan régen beszéltek meg már egymással fontos dolgokat és együttlétük olyan régen volt már ennyire meghitt. Jó vásár: gyertyafényes vacsora.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Váratlan…..

Olyasvalaki támadja meg, akire még álmában sem gondolt volna, hiszen inkább hálásnak kellett volna lennie. Ehelyett orvul támadott, s alaposan visszaélt a bizalmával. Most az egyszer nincs helye a nagylelkűségnek, – sőt, mi több, bőkezűségnek – mert ha nem vág vissza erélyesen, akkor újra megismétlődhet az előbbi kellemetlenség. Jó vásár: edzőterem-bérlet

jos
fotó: pixabay

Rák 06.22. – 07.22. – Nagyon jó…

Jó napra ébred, sőt, nagyon jóra! Kellemes idő is van, ettől rögtön derűsebb a kedve. Fejébe veszi, hogy – ha törik, ha szakad – befejezi régóta húzódó munkáját. Ez is kellemes érzéssel tölti el. Találkozik valakivel, aki remek hatással van Önre. Olyannyira, hogy a közös ebédet közös vacsora is követi. Este barátai társaságba hívják, ahol ismételten sikereket arat. Jó vásár,  szép bizsu

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.