“Nem olyan bonyi a NER” – Egy év után nyert értelmet, hogy mit keres Várhegyi Attila, a hűtlen kezelésért elítélt fő-fideszes a Hollóházi Porcelángyár élén!

2020 januárjában állománygyűlés volt Hollóházán, ahol bemutatkozott az új tulajdonos, Várhegyi Attila. Igen, arról a Baranyából, azon belül is Siklósról származó Várhegyi Attiláról van szó, aki korábban kulturális államtitkár és Szolnok fideszes polgármestere is volt, de miután elítélték hűtlen kezelésért, kivonult a politika első vonalából. Ugyanakkor Várhegyi továbbra is a Fidesz legbelsőbb köreihez tartozó, befolyásos személy maradt, akit Orbán Viktor egyik befolyásos háttéremberének tartanak a mai napig. Kikiáltási áron, 175 millió forintért szerezte meg a patinás üzemet működtető céget – írta akkor a Szabad Pécs.

Kérdés kérdés hátán, de a NER-ben ugye nincsenek véletlenek…

Senki nem értette, hogy mit keres “Várhegyi a porcelánboltban”, de azt borítékolni lehetett, hogy valami zsíros buli van kilátásban. Rebesgették, hogy a gyár belevág a tetőcserépgyártásba, amire ugye nagy a kereslet az állami megrendelők körében, vagy ha még nem az, akkor majd az lesz és pont. Ám egy év várakozás után elérkezett a megvilágosulás pillanata, amire Dévényi István hívta fel a figyelmet közösségi oldalán:

“Azok a fránya véletlenek! Na, most az a helyzet, hogy a NER-ben nincsenek véletlenek. Mondom.

Amikor Várhegyi Attila, Szolnok telekügyes volt polgármestere, egyben a közmédia Voldemortja hirtelen a hollóházi porcelánok ura lett, senki sem értette, mit keres ott. Aztán, ahogyan elkezdte porcelánfőnöki működését, még kevésbé értették, főleg a helyiek, hogy ki ez a csóka, és mit akar.

És láss csodát, itt ez a fotó, ahol Várhegyi Attila Kovács Zoltán társaságában megtekinti Hollóháza legújabb büszkeségét, a Nimród névre keresztelt vadász asztali porcelánkészletet, amit az Egy a természettel – Vadászati és természeti világkiállításra készítették el.

Nem olyan bonyi a NER. Sőt.”

Kovács Zoltán baromi büszkén….

Kovács fővadászfelelős közösségi oldalán számolt be a csodacuccról, amit persze Ön fizetett….

Ha már vadászati kiállítás….

Nem kell tovább törpölnie annak, aki az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás alkalmából amúgy mélymagyarosan akar bepáleszezni, megvan az említett világesemény hivatalos nedűje. Celebrálásánál a két legavatottabb: Kovács Zoltán és Semjén Zsolt állt őrt.

Az úgy kezdődött….

A kormány által következetesen világkiállításnak nevezett, de a világkiállítások hivatalos listájában nem szereplő esemény eddig is mintegy 70 milliárd forintba került.

Begyorsult a közmilliárdokat elnyelő gépezet. Hétfőn, a keszthelyi Vadászati Múzeumban kihirdették az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás pálinkája verseny győzteseit. Kovács Zoltán, a világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos kiemelte, hogy két éve dolgoznak az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás 50. évfordulóján megnyíló rendezvénysorozat előkészítésén, és immár kezd kibontakozni és értelmet nyerni a munka.

„A világkiállítás, és ezen belül a Kulturális Fesztivál minden eleme saját lábán is megáll”

Lesz látogató is dögivel….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

"Nem olyan bonyi a NER" - Egy év után nyert értelmet, hogy mit keres Várhegyi Attila, a hűtlen kezelésért elítélt fő-fideszes a Hollóházi Porcelángyár élén!

One thought on ““Nem olyan bonyi a NER” – Egy év után nyert értelmet, hogy mit keres Várhegyi Attila, a hűtlen kezelésért elítélt fő-fideszes a Hollóházi Porcelángyár élén!

  • 2021.09.25 at 11:33
    Permalink

    Ennyi szorgalmas, ám tehetségtelen lakáj még nem láthattál egyetlen főúri, sőt királyi udvarban sem. S hülyében az az igazán sikeres hülyen aki még szörgalmas is. Na, annál pusztítóbb nincs!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.