Nem semmi! – Boldogsághoroszkóp

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Bátran mutasd meg magad!

Oroszlán jegyűként sosem éreznéd magad jól, ha eltipornák a büszkeségedet. A büszkeség nálad cél, hogy megvalósíthass mindent, ami mélyen belül is büszkeséggel tölthet el. Jólesően melengeti a szíved, amikor figyelnek rád, amikor tisztelnek, és amikor te lehetsz a társaságod középpontja. Uralkodó bolygód a Nap, ezért a fény, a kitüntetett figyelem és a szeretet érzése mindennél fontosabb számodra. Akkor érzed magad igazán elemedben, amikor tudod, hogy fontos vagy, hogy szeretnek és elismernek, és a körülötted élők rád és a teljesítményedre is büszkék.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szeresd és fogadd el önmagad!

Szűz jegyűként a bevált és megszokott dolgaid, teendőid nélkül elveszettnek érzed magad. Rendkívül odaadó és gondoskodó típus vagy, aki hajlamos lehet Teréz anyaként csak a többiekre figyelni, miközben a saját igényeidről megfeledkezel. Márpedig akkor leszel igazán boldog, ha önmagaddal is törődsz, ha elfogadod és szereted magadat. Mindenkor a tökéletesre törekszel, de akkor leszel a leghatékonyabb a munkádban és a magánéletedben is, ha önmagadra figyelsz először. A szeretteidnek is többet adsz azzal, amikor jól érzed magad, amikor boldognak látnak.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hozd egyensúlyba az energiákat!

Mérleg jegyűként a boldogtalan párkapcsolat számodra egyet jelent a boldogtalan élettel. Párkapcsolat és barátok nélkül létezni sem tudnál. A szerelem és a házasság a legfontosabb értékeid. Az életed olyan, mint egy libikóka, hol fent, hol lent vagy. Boldogságodhoz a legfontosabb ezért, hogy próbáld minél inkább kiegyensúlyozni a mérleg két oldalát. Munkádban, a magánéletedben és a baráti kapcsolataidban is törekedj az egyensúlyra, mert így érezheted magad igazán jól, így érheted el a vágyott harmóniát az életedben. Nem könnyű döntened sem, sokat hezitálsz, figyelj ezért is a szíved hangjára.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Bízd magad az érzéseidre!

Skorpió jegyűként akkor lennél a legboldogtalanabb, ha eltűnne belőled a szenvedély. Amikor lelkesedés nélkül végzed a munkád, és a párkapcsolatodban sem érzed, hogy dobban a szíved, akkor veszítettél el mindent. Elpusztíthatatlan vagy, aki a legmélyebb pontról is képes újra talpra állni. Megrázod magad, és újult erővel indulsz a céljaid felé. Amikor tele vagy szenvedéllyel, akkor vagy a legtitokzatosabb, a legrejtélyesebb és a legvonzóbb. És persze ilyenkor érzed magad a legboldogabbnak is. Tetterős, céltudatos, ambiciózus és mélyen érző, rendkívül szenvedélyes típus vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük